Survivor 4 - Καλίδης: «Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ»

Το απίστευτο περιστατικό μέσα στο αεροπλάνο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καλίδης: «Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor και μάλιστα, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη μέσα στο αεροπλάνο.

O αγαπημένος τραγουδιστής, αποχώρησε οικειοθελώς την περασμένη Κυριακή από το παιχνίδι καθώς δεν άντεξε τις συνθήκες. Ο ίδιος μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την αποχώρησή του παραδέχθηκε πως αν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του θα το είχε κάνει.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και με στεναχωρούσε πάρα πολύ και με την ιδέα ότι με βλέπουν και οι δικοί μου στην Αθήνα ένιωθα περίεργα. Δεν σου κρύβω ότι ντρεπόμουν», είπε ο τραγουδιστής.

Πάνος Καλίδης Survivor

Το βίντεο του Πάνο Καλίδη μέσα από το αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από το Survivor

«Δεν το περίμενα αλλά πρέπει να φάνηκε στον κόσμο ότι πεινάγαμε πάρα πολύ… Και όντως μια καρύδα τρώγαμε. Οι αεροσυνοδοί μου φέρανε δυο σακουλίτσες και κάτι σοκολατάκια. Και τους λέω γιατί δυο και μου απαντάνε: Πάρε πάρε εσείς πεινάγατε», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Καλίδης επέστρεψε στο σπίτι του! Συγκλονιστικό βίντεο υποδοχής

Ο Πάνος Καλίδης έφτασε στην Ελλάδα πριν από μερικές ώρες, όπως είδατε και μέσα από το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Youweekly.gr. Αμέσως πήγε σπίτι του και η αγαπημένη του σύζυγος ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο από τη στιγμή που τον υποδέχονται τα παιδιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι και όπως είναι φυσικό περίμενε πώς και πώς να δει από κοντά τα παιδιά του αλλά και την αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου.

Με το που άκουσαν τα παιδιά τα κλειδιά στην πόρτα, έτρεξαν αμέσως και έπεσαν πάνω στον Πάνο Καλίδη, ενώ το ίδιο έκανε και η Λεάννα Μάρκογλου.