Survivor 4: Η Νικολέτα Μαυρίδη διατηρούσε σχέση με τον Βινίσιους Ντε Φρέιτας

Σήμερα, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Νικολέτα Μαυρίδη διατηρούσε σχέση με τον Βινίσιους Ντε Φρέιτας

Επειδή αρκετά συζητήθηκε η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Survivor, θυμάστε ποιος τον έριξε στον τάκο; Η Νικολέτα Μαυρίδη, μια από τις νέες παίκτριες της Κόκκινης ομάδας.

Ψάχνοντας λιγάκι την ζωή της, σας έχουμε αποκαλύψει κάποια πράγματα ήδη, αλλά σήμερα θα φέρουμε στο φως της δημοσιότητας κάτι πιο προσωπικό, κάτι πιο πικάντικο...

Η προσωπική ζωή της Νικολέτας Μαυρίδη

Η Νικολέτα Μαυρίδη λοιπόν, όπως είχαμε γράψει και πριν από δύο χρόνια όταν δηλαδή συμμετείχε στο show χορού του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars, είχε έρθει αρκετά κοντά με έναν παίκτη της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τότε, η Νικολέτα Μαυρίδη είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον άλλοτε άσο της «Ένωσης», Βινίσιους Ντε Φρέιτας, αλλά η σχέση τους σταμάτησε αφού εκείνος έφυγε από την Ελλάδα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε αποκαλύψει το φλερτ τους, αφού σε μία φωτογραφία της Νικολέτας την είχε αποκαλέσει «Μωρό μου».

Για την... ιστορία να αναφέρουμε ότι ο 28χρονος αγωνίζεται στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ζοϊνβίλε Εσπόρτε Κλούμπε, έχει νέο αμόρε και σύντομα θα γίνει μπαμπάς.

Νικολέτα Μαυρίδη Survivor σχέση

Λίγα λόγια για τον Βινίσιους Ντε Φρέιτας

Γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 7 Μαρτίου του 1993 και έχει ύψος 1,83.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Φλουμινένσε, όταν αποφάσισε το 2009 να μετακομίσει στην Κρουζέιρο, με την οποία προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2012.

Βινίσιους Ντε Φρέιτας σχέση Νικολέτα Μαυρίδη

Μετά από ΜΗΔΕΝ συμμετοχές η Λάτσιο διέκρινε το ταλέντο του και τον απέκτησε το 2013. Τη φανέλα των “Λατσιάλι” δεν τη φόρεσε ποτέ (να και ένα καλό) καθώς δόθηκε δανεικός το 2014 στην Πάντοβα με δέκα συμμετοχές και ένα γκολ, στην Περούτζια το 2015 με 14 συμμετοχές, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ζυρίχης 20 φορές.

Έχει και τέσσερις συμμετοχές με την U-21 της Βραζιλίας.

Έχει λοιπόν 44 επαγγελματικές συμμετοχές με ένα γκολ.