Survivor 4 - Κρις: "Ο Τζέιμς είναι πολύ έξυπνος και αγωνιστικά top"

"Δε νομίζω ότι ο Μπάρτζης είναι υποχείριό του"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κρις:

Ο πρώην Survivor παίκτης, Κρις Σταμούλης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στον καναπέ του Love it κι αφού για πρώτη φορά έλυσε την απορία όλων: που πήγαν με τον Αλέξη όταν έφυγαν από την καλύβα, σχολίασε τους συμπαίκτες του.

Τα σχόλια του Κρις για τον χαρακτήρα του Τζέιμς στο Survivor

"Εγώ τον Τζέιμς στην αρχή τον συμπαθούσα πολύ, κάναμε παρέα, είναι πολύ έξυπνο παιδί, αγωνιστικά είναι τοπ. Αντικειμενικά είναι ο καλύτερος της Μπλε ομάδας. Επειδή ήταν καλός, στις μεταξύ μας συζητήσεις για τα ματσαρίσματα τον βάζαμε να παίρνει τους καλούς παίκτες των Κόκκινων. Σίγουρα έχει στρατηγική γιατί θέλει να πάει μπροστά στο παιχνίδι.

Εμείς ήρθαμε σε αντιπαράθεση γιατί είχαμε διαφορετικά συμφέροντα, μαλώσαμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αρχίσαμε να σπάμε όταν είχα βγει πρώτη φορά υποψήφιος και δεν με στήριξαν. Πολλά πράγματα που κάνουμε εκεί δεν καταλαβαίνουμε τι αντίκτυπο έχουν.", είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Ο Τζέιμς πλησιάζει τον Άλεξ για να γίνουν υποομάδα

Μετά την σούπερ μπιφτέκα που θα γυρίσουν οι Κόκκινοι στο Survivor με τη νέα τους υποομάδα, έρχεται και η σειρά των Μπλε να ανασυνταχθούν λιγάκι κι εννοείται πως την αρχή του... τέλους θα την κάνει ο Τζέιμς Καφετζής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωπος της παραγωγής "σφύριξε" στον Τζέιμς ότι ενδέχεται να επιστρέψει ο Κρις Σταμούλης στο παιχνίδι και θέλει να πάρει με το μέρος του τον Αλέξη Παππά πριν συμβεί αυτό ώστε να "απορροφήσει" και τον Κρις μόλις εκείνος μπει στο παιχνίδι!

Από την άλλη... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr