Survivor 4: Ασημακόπουλος για Ντάφι - «Δεν σε βλέπω πια σαν άνθρωπο»

«Μην ξανά αναφέρεις το όνομα μου!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ασημακόπουλος για Ντάφι - «Δεν σε βλέπω πια σαν άνθρωπο»

Μαλλιά κουβάρια έγιναν για ακόμη μια φορά οι Κόκκινοι στο Survivor, με πρωταγωνιστές φυσικά τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ειδικότερα, η ομάδα ξεκίνησε μια συζήτηση με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το παιχνίδι, κάτι που έφερε αρκετές αντιδράσεις. Ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες εξέφρασαν την λύπη του για την απώλεια αυτήν στην ομάδα, ο Ντάφι κράτησε άλλη στάση, ξεσπώντας για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον κόσμο.

Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν για να τα πάρει ο Ασημακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα ξανά ασχοληθεί με τον Τριαντάφυλλο και πως δεν θέλει πλέον να αναφέρει ούτε το όνομα του!

Survivor 4: Άγριος καυγάς μετά το συμβούλιο και την αποχώρηση του Κοψιδά

Μετά την οργή που έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε για τον τρόπο που αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για τον καυγά που δεν έδειξαν ποτέ - και ούτε πρόκειται φυσικά - οι κάμερες του παιχνιδιού.

Η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο που διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μετά την λήξη του συμβουλίου.

"Μετά το συμβούλιο όλοι οι παίκτες, οι Μπλε ξεχωριστά και οι Κόκκινοι ξεχωριστά φεύγουν με το πουλμανάκι που τους πηγαίνει στο σκαφάκι για να τους πάει στην παραλία. Πριν μπουν μέσα στο πούλμαν, ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που ουσιαστικά εξόργισε και τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο που του επιτέθηκαν πραγματικά, λεκτικά. Την ατάκα του Ντάφυ δεν την έχω μάθει ακόμα, αλλά ξέρω ότι έχει σχέση με την τελευταία ατάκα που είπε ο Κοψιδάς πριν αποχωρήσει ότι "εγώ δεν κάνω ριάλιτι".

Ο Τριαντάφυλλος μετά ζήτησε τον λόγο από τον Μπόγδανο που και καλά δεν τον στήριξε, δεν είπε κάτι κι εκεί έγινε άλλος καυγάς. Η μόνη που στήριξε τον Τριαντάφυλλο ήταν η Μαριάνθη.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.