Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: "Η Άννα Μαρία έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο"

"Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση"

Survivor 4 - Κρις Σταμούλης:
Survivor 22.03.2021 11:10
Από Youweekly Team

Μετά τις αποκαλύψεις της Κ. Πατούλη για τον χωρισμός της με τον Περιφερειάρχη, στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, που μέσα σε όλα αναφέρθηκε πάλι στην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Οι νέες δηλώσεις του Κρις Σταμούλη

"Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σίγουρα έχουν μια παραπάνω οικειότητα. Δεν έχω δει να κάνουν κάτι. Η Άννα Μαρία το γνώριζα ότι έχει σχέση αλλά δεν έχει πιάσει εμένα προσωπικά να μου μιλήσει γι' αυτήν. Απλά αυτό που έχω δει είναι ότι έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο.

Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση. Για κάποια πράγματα να ξέρετε περισσότερα βλέπετε εσείς με τις κάμερες παρά εμείς.", είπε μεταξύ άλλων.

«Δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα, Βέλλη - Μπάρτζης και Σάκης - Μαριαλένα»

Βέβαια, σε παλιότερες δηλώσεις του ο Κρις Σταμούλης είχε πει... άλλα!

“Διακοπές κάναμε με τον Αλέξη, τον βλέπω πεσμένο, νομίζω του λείπω. Θα τα βρει τα πατήματά του. Όσο ήμουν, τα νέα παιδιά δεν είπαν τίποτα για όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα. Όταν έμπαινε καινούργιος παίκτης, εμείς ρωτούσαμε, αλλά συνήθως δεν μας έλεγαν.

Νομίζω ο κόσμος το γούσταρε ότι δεν παίξαμε. Κάναμε επανάσταση στον James. Η Ανθή δεν το έκανε για να αποδείξει κάποιο point, εμείς δεν θέλαμε να πούμε δεν μας θέλετε δεν παίζουμε. Να δούμε τι θα έκαναν χωρίς εμάς! Όταν το σχεδιάζαμε, είχαμε την εντύπωση ότι είναι κάτι τέλειο, δεν έχει ξαναγίνει. Η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη. Αποδείξαμε το point μας, αλλά ναι δεν έγινε κάτι”.

Αναφορικά με τα ζευγαράκια του Survivor, αποκάλυψε: “Εγώ θεωρώ ότι δύο ζευγαράκια έχει η καλύβα… Ο Νίκος με την Αννα Μαρία – έτσι πιστεύω εγώ – και στο μέλλον η Μαριαλένα με τον Σάκη. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, δεν έχω δει εγώ κάτι! Δεν βλέπαμε και πολλά”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Κρις: "Ο Τζέιμς είναι πολύ έξυπνος και αγωνιστικά top"

Survivor 4 spoiler 22/3: Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Share