Survivor 4 - spoiler: Μαριαλένα και Σάκης έρχονται πιο κοντά μετά τον τραυματισμό του

Μένει μια εβδομάδα εκτός ο Κατσούλης λόγω του τραυματισμού του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - spoiler: Μαριαλένα και Σάκης έρχονται πιο κοντά μετά τον τραυματισμό του

Κομμένες σκηνές πρόβαλλε η εκπομπή Love It από το χθεσινό 21/3 επεισόδιο του Survivor 4 και μέσα σε αυτές είδαμε τον Σάκη και την Μαριαλένα να έχουν έρθει κοντά, λόγω του τραυματισμού του, ενώ στο πλατό ειπώθηκε πως θα έρθουν και άλλο κοντά.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι πεσμένος ψυχολογικά από τον τραυματισμό στο πόδι του και η πρώην σύντροφος του βρίσκεται στο πλευρό του να τον στηρίξει.

«Όπως και εγώ αν χτύπαγα, θα ήταν το πρώτο άτομο μέσα στο παιχνίδι που θα ζήταγα τη βοήθεια του», ακούσαμε να λέει η Μαριαλένα στις κομμένες σκηνές.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως όπως ανέφεραν στην εκπομπή Love It, υπάρχει περίπτωση ο Σάκης να μην αγωνιστεί και να μείνει εκτός για περίπου μια εβδομάδα, καθώς θα χρειαστεί ράμματα στο πόδι του.

Πως τραυματίστηκε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor 4

Ο Σάκης Κατσούλης, μετά το πρωινό που απόλαυσαν οι Μπλε, αποφάσισε να αθληθεί μόνος του. Πήγε στην παραλία για τρέξιμο αλλά δεν τα υπολόγισε καλά.

Survivor 4: ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη

Καθώς έτρεχε, δεν πρόσεξε κρυμμένη στην άμμο μια μεγάλη κοφτερή πέτρα, με αποτέλεσμα να την πατήσει και να κοπεί άσχημα.

Αμέσως επισκέφτηκε το γιατρό και διαπιστώθηκε ότι το τραύμα είναι αρκετά βαθύ και χρειάστηκε ράμματα. Γυρνώντας στην καλύβα ενημέρωσε τους συμπαίκτες του, λέγοντας ότι δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά.