Survivor 4 highlights 21/3: Οι επιθέσεις προς τον Ντάφυ, το άσχημο ατύχημα του Κατσούλη

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για τους Μπλε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 21/3: Οι επιθέσεις προς τον Ντάφυ, το άσχημο ατύχημα του Κατσούλη

Μπορεί το YFSF το βράδυ της Κυριακής 21/3 να είχε συγκλονιστικές μεταμφιέσεις αλλά για ακόμα μια φορά το Survivor μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, πιστεύουμε (!), αφού κι εχθές έγινε... το έλα να δεις στις παραλίες...

Τι συνέβη στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο του Survivor

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που έφυγε από το παιχνίδι ο Γιώργος Κοψιδάς»

Βαθιά θλιμμένος φάνηκε να ξύπνησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λόγω της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα, εξήγησε πόσο στενάχωρο είναι που έφυγε ένας τέτοιος άνθρωπος, που ήταν και καλός αγωνιστικά αλλά και ο αρχηγός της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ασημακόπουλος τόνισε ότι η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά είναι μια τεράστια απώλεια ενώ μάλιστα τον χαρακτήρισε ως «μπαμπά της ομάδας»!

Τα «έχωσε» ο Τριαντάφυλλος στον Κοψιδά - «Έβγαλε τον κόσμο ηλίθιο»

Τα «έχωσε» για τα καλά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος στον Γιώργο Κοψιδά, με αφορμή τις δηλώσεις του λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων, κράτησε μια άσχημη στάση στο συμβούλιο, αφού ανακοινώθηκε πως αυτός είναι ο παίκτης που γυρίζει πίσω στην Ελλάδα.

Survivor 4 τα «έχωσε» ο Τριαντάφυλλος στον Κοψιδά - «Έβγαλε τον κόσμο ήλιθιο»

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του, ο Κοψιδάς έσπευσε να επιτεθεί στον κόσμο και να τον κατηγορήσει, υποστηρίζοντας πως δεν ξέρει να ψηφίζει και πως προτιμά να το ριάλιτι και τα καραγκιοζιλίκια, παρά τις ηθικές αξίες που αυτός πρεσβεύει.

Ορμώμενος λοιπόν από τους ισχυρισμούς του Γιώργο Κοψιδά, ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε, με τον ίδιο να δηλώνει πως βγάζει τον κόσμο ηλίθιο και πως δεν θα έπρεπε να μιλήσει κατά αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, φαίνεται να εκνευρίστηκε καθώς ενώ πήγε να τον αγκαλιάσει, ο Κοψιδάς απομακρύνθηκε.

Παππάς για Κοψιδά: «Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο»

Εκνευρισμένος και θιγμένος φάνηκε και ο Αλέξης Παππάς, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, πριν αποχαιρετήσει το Survivor.

Όπως και ο Τριαντάφυλλος, έτσι και ο Αλέξης ξέσπασε κατά του πρώην αρχηγού των Κόκκινων, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ήταν αρκετά προσβλητικά τα λόγια του αναφορικά με τον κόσμο.

Survivor 4 - Παππάς για Κοψιδά

Μάλιστα, τόνισε πως θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από το κοινό, το οποίο καθόταν και ανεχόταν για τόσο καιρό την παρουσία του Γιώργου Κοψιδά στο παιχνίδι!

Σε αυτό συμφώνησαν και οι υπόλοιποι παίκτες των Μπλε ομάδας, με τους ίδιους να υποστηρίζουν πως έπεσε πολύ στα ματιά τους, μετά τις δηλώσεις του.

Ασημακόπουλος για Ντάφι - «Δεν σε βλέπω πια σαν άνθρωπο»

Μαλλιά κουβάρια έγιναν για ακόμη μια φορά οι Κόκκινοι με πρωταγωνιστές φυσικά τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ειδικότερα, η ομάδα ξεκίνησε μια συζήτηση με αφορμή την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το παιχνίδι, κάτι που έφερε αρκετές αντιδράσεις. Ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες εξέφρασαν την λύπη του για την απώλεια αυτήν στην ομάδα, ο Ντάφι κράτησε άλλη στάση, ξεσπώντας για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον κόσμο.

Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν για να τα πάρει ο Ασημακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα ξανά ασχοληθεί με τον Τριαντάφυλλο και πως δεν θέλει πλέον να αναφέρει ούτε το όνομα του!

«Έβλεπα κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια να φάει και δεν βοηθούσα»

Σε δάκρυα ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος μετά από μερικές αποκαλύψεις που έκανε.

Λίγο μετά τον τσακωμό του με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Ντάφι ανέφερε -για χιλιοστή φορά- πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πανεπιστήμιο και πως θα έπρεπε να.. πληρώνουν δίδακτρα.

Survivor 4 δάκρυσε ο Τριαντάφυλλος

Κουρασμένοι πια οι παίκτες με την συγκεκριμένη δήλωση, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση στην κάμερα όντας φανερά συγκινημένος. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε πως παλιότερα έβλεπε αστέγους και παιδιά στον δρόμο, να ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια και παρόλα αυτά δεν τους βοηθούσε.

Βγαίνοντας όμως από το παιχνίδι, ο τραγουδιστής δήλωσε πως πλέον θα το κάνει, ενώ παρακάλεσε και τον Θεό να τον συγχωρέσει.

Νικητές οι Μπλε με σκορ 10-9

Η χθεσινή νίκη του Survivor πηγαίνει δικαιωματικά στους Μπλε, οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν τον τελευταίο πόντο.

Μετά τις αντιδράσεις των παικτών αναφορικά με την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά αλλά και με τις δηλώσεις του για την «ποιότητα» του κόσμου, και στις δύο καλύβες επικρατούσε μια συνεχόμενη βαβούρα.

Survivor 4 Νικητές οι Μπλε

Από την μια ο Γιώργος Ασημακόπουλος αφιέρωνε τις μελλοντικές του νίκες στον Κοψιδά, από την άλλη ο Τριαντάφυλλος του τα «έχωσε» για τα καλά, υποστηρίζοντας πως χαρακτήρισε τον κόσμο ηλίθιο.

Και στην Μπλε καλύβα όμως, οι περισσότεροι παίκτες με τον Αλέξη Παππά πρώτο και καλύτερο, έδειξαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με τους ισχυρισμούς του ηθοποιού.

Παρόλα αυτά, και οι δύο ομάδες πήγαν αποφασισμένες να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και να φάνε, κάτι που έχουν ανάγκη πολύ. Τελικά, η ομάδα που έφτασε πιο γρήγορα στο 10αρι ήταν η Μπλε, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις πληροφορίες του Youweekly.

Ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη

Οι ατυχίες συνεχίζονται όπως φαίνεται για την ομάδα των Μπλε στο Survivor,με τον Σάκη Κατσούλη να παθαίνει ένα ατύχημα στην παραλία.

Ο ίδιος όπως δήλωσε καθώς ένιωσε αρκετά φουσκωμένος από το πλούσιο έπαθλο που κερδίσανε, θέλησε να κάνει προπόνηση. Έτσι, αφού κολύμπησε αρκετή ώρα, αμέσως μετά έτρεξε στην παραλία.

Survivor 4: ατύχημα για τον Σάκη Κατσούλη

Ωστόσο, ο Σάκης πάτησε μια πολύ μεγάλη πέτρα, η οποία του έκανε ένα σοβαρό τραύμα λόγω του οποίου κατέληξε τελικά να κουτσαίνει.

Ο παίκτης των Μπλε θα επισκεφτεί φυσικά τον γιατρό, αλλά όπως υποστήριξε ο ίδιος, μάλλον θα χρειαστεί να μείνει εκτός στα επόμενα αγωνίσματα.