Survivor 4 - Παππάς για Κοψιδά: «Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο»

Ξέσπασε αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Παππάς για Κοψιδά: «Έπρεπε να πει συγγνώμη στον κόσμο»

Εκνευρισμένος και θιγμένος φαίνεται να είναι και ο Αλέξης Παππάς, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, πριν αποχαιρετήσει το Survivor.

Όπως και ο Τριαντάφυλλος, έτσι και ο Αλέξης ξέσπασε κατά του πρώην αρχηγού των Κόκκινων, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ήταν αρκετά προσβλητικά τα λόγια του αναφορικά με τον κόσμο.

Survivor 4 - Παππάς για Κοψιδά

Μάλιστα, τόνισε πως θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από το κοινό, το οποίο καθόταν και ανεχόταν για τόσο καιρό την παρουσία του Γιώργου Κοψιδά στο παιχνίδι!

Σε αυτό συμφώνησαν και οι υπόλοιποι παίκτες των Μπλε ομάδας, με τους ίδιους να υποστηρίζουν πως έπεσε πολύ στα ματιά τους, μετά τις δηλώσεις του.

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κοψιδά: «Τους έλεγε είστε κουτσομπόληδες, κακοί και τον χειροκροτούσαν»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό μετά την προβολή αποσπάσματος από την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor 4, όπου "πετσόκοψε" την παραγωγή αλλά και τους τηλεθεατές.

«Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει.

Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες... Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή.

αίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό» είπε με πικρία ο ηθοποιός που το κοινό αποφάσισε πως έπρεπε να διώξει από το παιχνίδι και έγινε χαμός στα social media αλλά και στις εκπομπές, με την Κατερίνα Καινούργιου να έχει βγει εκτός εαυτού και να τον κράζει.

Λιάγκας με τον Κοψιδά και Survivor 4

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το άκουσμα της δήλωσης που έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς εκνευρίστηκε με τα όσα είπε για τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

«Τι παραλήρημα ήταν αυτό. Συγγνώμη ρε μεγάλε Κοψιδά… Δεν καταλαβαίνω γιατί κατάλαβε μετά από 3 μήνες που είναι εκεί ότι έχει πάει σε reality. Μετά από 3 μήνες κατάλαβε ότι αυτός είναι ηθικός, καλός, άμεμπτος, τέλειος, άψογος, χορτοφάγος και όλοι οι άλλοι είναι ανήθικοι, κρεατοφάγοι, κουτσομπόληδες… Οι οποίοι άλλοι, ως εκ θαύματος, τους έλεγε είστε κουτσομπόληδες, κακοί και τον χειροκροτούσαν.

Εγώ είδα έναν άνθρωπο υποκριτή και ψεύτη γιατί όταν πάω σε ένα παιχνίδι, ο σκοπός είναι να πάω να κερδίσω όχι να χάσω. Όταν φεύγω και λέω χαίρομαι διπλά που φεύγω γιατί δεν κάνει αυτό για μένα, πάει να πει ότι είμαι διπλά… να μην το χαρακτηρίσω», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.