Survivor 4 spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Αυτό είναι το χρώμα που θα.. φάει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 21/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Απόψε στις 21:00 το Survivor 4 επιστρέφει με αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για ένα πιάτο φαϊ, αφού η πείνα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου είναι μεγάλη και αφόρητη. Το Youweekly.gr, όπως κάθε φορά θα σας αποκαλύψει τον νικητή!

Σήμερα θα δούμε το κλίμα να είναι βαρύ στην Κόκκινη ομάδα, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, αφού η στρατηγική τους να διώξουν τον Τριαντάφυλλο ή την Μαριάνθη δεν απέδωσε και έτσι έχασαν τον αρχηγό τους. Μάλιστα, ορισμένοι παίκτες έχοντας δει πως οι συγκεκριμένοι είναι δυνατοί και τους αγαπάει το κοινό θα γυρίσουν για ακόμη μια φορά την "μπιφτέκα" και θα τους πλησιάσουν.

Η Καρολίνα λοιπόν, όπως είδαμε από το trailer εκεί που μιλούσε με τον Ντάφυ, ξαφνικά θα τσακωθεί άσχημα μαζί του, αφού η αποχώρηση του Κοψιδά την έχει επηρεάσει πολύ, καθώς είχαν έρθει κοντά. Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος θα ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα, λέγοντας πως τον ίδιο και την συμπαίκτρια του, θέλουν να τους εξοντώσουν, αλλά μέχρι ώρας δεν τα έχουν καταφέρει.

Ποια ομάδα ωστόσο κερδίζει απόψε στο Survivor το έπαθλο φαγητού;

Όσον αφορά το αγώνισμα, θέλει ομαδικότητα αφού θα χρειαστούν τρεις και τέσσερις παίκτες στον στίβο. Ενώ, στον στόχο που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος κανονικά ένας.

Σύμφωνα λοιπόν με σίγουρες πληροφορίες του Youweekly.gr, η ομάδα που απόψε το βράδυ θα πανηγυρίσει την νίκη της και θα φάει είναι.... η Μπλε! Ναι καλά διαβάσατε! Η χαρά των Κόκκινων από την νίκη του επάθλου επικοινωνίας δεν κράτησε πολύ, αφού η ψυχολογία τους μετά την αποχώρηση Κοψιδά, έχει πέσει!

Survivor 4 spoiler 21/3