Survivor 4 - trailer 21/3: Τσακώνονται άσχημα Ντάφυ και Καρολίνα - «Έμεινε ο αρνητικός πόλος»

«Ήθελαν να εξοντώσουν τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - trailer 21/3: Τσακώνονται άσχημα Ντάφυ και Καρολίνα - «Έμεινε ο αρνητικός πόλος»

Σήμερα, Κυριακή 21/3 με την είσοδο της Άνοιξης, επιστρέφει και το Survivor 4. Ωστόσο, αντί να επικρατήσει χαρά και αισιοδοξία για το αγώνισμα επάθλου, το μόνο που θα δούμε θα είναι τσακωμοί και συγκεκριμένα, την ένταση που θα επικρατήσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Καρολίνα, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

Η Καρολίνα είχε έρθει πολύ κοντά με τον Κοψιδά, με αποτέλεσμα όταν ανακοινώθηκε πως είναι αυτός που φεύγει από το παιχνίδι και επιστρέφει στην Ελλάδα, στεναχωρήθηκε πολύ όπως και σχεδόν όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, αφού ήθελαν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο.

Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο θα δούμε όλη την ομάδα να ξεσπά που αποχώρησε ο "θετικός πόλος" και όχι ο "αρνητικός" που είναι ο Ντάφυ, αφού τον έχουν βάλει στο στόχαστρο επειδή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που το μόνο που κάνει είναι διακοπές... Όπως πάντα λένε οι ίδιοι.

Survivor 4 trailer 21/3

Η Καρολίνα μάλιστα, θα τσακωθεί άσχημα με τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας του πως είναι αρνητικός πολύ, με τον ίδιο από την πλευρά του να δικαιολογείται απαντώντας «πως θέλεις την καλή ενέργεια, όταν εσύ δεν την δίνεις».

Επίσης, δεν διστάζει να πει on camera πως είχαν στρατηγική και ήθελαν να τον εξοντώσουν μαζί με την Μαριάνθη που ήταν υποψήφιοι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα έχει έπαθλο φαγητό και το παιχνίδι θα είναι ομαδικό. Αρχικά θα χρειάζονται 3 παίκτες, ενώ ο στόχος μόνο έναν και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Το ποια ομάδα θα κερδίσει θα σας αποκαλύψουμε όπως πάντα στο Youweekly.gr με spoil. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επιστρέψουμε σε λίγο με σίγουρη πληροφορία από Άγιο Δομίνικο!

Δείτε το trailer του Survivor 4 για την Κυριακή 21/3

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram