Survivor 4: Πόσα λεφτά παίρνει ο Τριαντάφυλλος

Πιο ακριβοπληρωμένος από την Ανθή Σαλαγκούδη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πόσα λεφτά παίρνει ο Τριαντάφυλλος

Εδώ και κάποιες ημέρες ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει το μαύρο πρόβατο της Κόκκινης ομάδας. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μάλιστα, παρακολουθήσαμε και μια πολύ απάνθρωπη κίνηση από την πλευρά των συμπαικτών του: για ακόμα μια φορά δεν του έδωσαν φαγητό.

Όλοι στράφηκαν εναντίον του, από τον Γιώργο Κοψιδά έως και την Καρολίνα και πλέον το νησί δεν τον χωρά, αλλά όπως είπε και ο ίδιος έχει μάθει να παλεύει για πράγματα στην ζωή του οπότε, παρά τα όσα δύσκολα περνάει δεν πρόκειται να το παρατήσει.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ο Γιώργος Κόρομι σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά και την θέση που πήρε προς το μέρος του Ντάφυ, ανέφερε πως είναι κι αυτός "ακόμη ένας ακριβοπληρωμένος παίκτης" αφήνοντας υπονοούμενα και για τον τραγουδιστή. Με αφορμή την ατάκα αυτή, το Youweekly.gr έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει ποιο είναι το χρηματικό ποσό που έχει συμφωνήσει να λαμβάνει από την παραγωγή ο Τριαντάφυλλος για κάθε εβδομάδα που παραμένει στον Άγιο Δομίνικο.

Η χρηματική αμοιβή του Τριαντάφυλλου στο Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαδοθεί, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πως ο Τριαντάφυλλος πληρώνεται καλύτερα κι από την Ανθή Σαλαγκούδη, που όπως έχει γίνει γνωστό λάμβανε για κάθε εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης το ποσό των 6.500 ευρώ.

Οπότε, χωρίς να μπορούμε να πούμε με ακρίβεια, η χρηματική αμοιβή του τραγουδιστή μπορεί να κυμαίνεται από 7.000 έως 7.500 χιλιάρικα. Γούστο του και καπέλο του, βέβαια, να πούμε. Ο καθένας ξέρει και "πουλάει" τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί. Αν κατάφερε να κάνει την παραγωγή να στοιχηματίσει πάνω του και να του δώσει τόσα δεν είχε άδικο αφού μέχρι στιγμής συμβάλλει σημαντικά στα νούμερα τηλεθέασης με την συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!