Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Αφιερώνω την νίκη μου στον Γιώργο Κοψιδά!»

Τεράστια η εκδήλωση αγάπης του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Αφιερώνω την νίκη μου στον Γιώργο Κοψιδά!»

Σε μια πρωτότυπη αφιέρωση προχώρησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δηλώνοντας πως η νίκη του είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον Γιώργο Κοψιδά.

Ο παίκτης των Κόκκινων ξύπνησε αρκετά θλιμμένος μετά την αποχώρηση του αρχηγού της ομάδας του, με τον ίδιο να λέει πως έχασαν τον «μπαμπά» τους.

Σε αντίθεση με τον Τριαντάφυλλο που τα έβαλε με τον Κοψιδά, ο Ασημακόπουλος έδειξε φανερά την αγάπη και τον θαυμασμό του προς τον πρώην αρχηγό.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγουν για τον σημερινό αγώνα φαγητού -δείτε εδώ ποια ομάδα νικάει- του αφιέρωσε και την νίκη του!

Survivor 4 Γιώργος Ασημακόπουλος για Κοψιδά νίκη

Survivor 4: Άγριος καυγάς μετά το συμβούλιο και την αποχώρηση του Κοψιδά

Μετά την οργή που έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε για τον τρόπο που αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για τον καυγά που δεν έδειξαν ποτέ - και ούτε πρόκειται φυσικά - οι κάμερες του παιχνιδιού.

Η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο που διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μετά την λήξη του συμβουλίου.

"Μετά το συμβούλιο όλοι οι παίκτες, οι Μπλε ξεχωριστά και οι Κόκκινοι ξεχωριστά φεύγουν με το πουλμανάκι που τους πηγαίνει στο σκαφάκι για να τους πάει στην παραλία. Πριν μπουν μέσα στο πούλμαν, ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που ουσιαστικά εξόργισε και τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο που του επιτέθηκαν πραγματικά, λεκτικά. Την ατάκα του Ντάφυ δεν την έχω μάθει ακόμα, αλλά ξέρω ότι έχει σχέση με την τελευταία ατάκα που είπε ο Κοψιδάς πριν αποχωρήσει ότι "εγώ δεν κάνω ριάλιτι".

Ο Τριαντάφυλλος μετά ζήτησε τον λόγο από τον Μπόγδανο που και καλά δεν τον στήριξε, δεν είπε κάτι κι εκεί έγινε άλλος καυγάς. Η μόνη που στήριξε τον Τριαντάφυλλο ήταν η Μαριάνθη.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.