Survivor 4: Πλάνα από το αποψινό (22/3) επεισόδιο - Στα «μαχαίρια» οι Κόκκινοι

Και δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με τον Τριαντάφυλλο...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πλάνα από το αποψινό (22/3) επεισόδιο -  Στα «μαχαίρια» οι Κόκκινοι

Χάος επικρατεί στην κόκκινη ομάδα του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να εκμεταλλεύεται μια ασυνεννοησία που υπήρξε στο θέμα του φαγητού, στα αποκλειστικά πλάνα που διέρρευσαν από τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να βάλει «φυτιλιές» εναντίον της Μαριάνθης.

Όλα ξεκίνησαν από μια διαφωνία της Καρολίνας Καλύβα, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τον τρόπο, που μαγείρευε η ομάδα της, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να της λέει πως όποιος παίκτης θέλει, μπορεί να βάλει ψάρι στο φακόρυζο, αλλά ήδη είχε βάλει ψαρόζουμο στις κούπες. Το αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσουν η Καρολίνα και η Ελένη, η πρώτη γιατί δεν ήθελε να μυρίζει έτσι η κούπα της και η δεύτερη, επειδή έχει αλλεργία στο ψάρι.

Η λύση μπορεί να βρέθηκε με τη συνδρομή του Ηλία, αλλά κάπου εκεί ο Ασημακόπουλος βρήκε την ευκαιρία να βάλει τις «φυτιλιές» του, με τον ίδιο να αναφέρει, ότι αντί του Ηλία θέλησαν η Μαριάνθη με τον Τριαντάφυλλο να μαγειρέψουν, ενώ η σειρά τους ήταν την επόμενη μέρα. Όλα αυτά λίγο πριν τον συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας και την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Η αναφορά αυτή νευρίασε τον Ηλία, που ήταν έτοιμος για καβγά με τη Μαριάνθη, αλλά η τελευταία του ξεκαθάρισε, ότι δεν είχε ποτέ τέτοια πρόθεση. Με αυτό τον τρόπο, φυσικά, ολοκληρώθηκε μια ένταση που ξεκίνησε ο Ασημακόπουλος, ώστε να επικρατήσει το χάος.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως σήμερα (22/3) το Youweekly.gr έχει πάρει φωτιά με τις πληροφορίες για το Survivor! Πρώτα σας δώσαμε νικήτρια ομάδα πρώτης ασυλίας, μετά ατομική ασυλία και πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και δεν σταματήσαμε πουθενά! Σας είπαμε από τώρα ποιος παίκτης θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα... ε και είπαμε να το τερματίσουμε, αφού μάθαμε και πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό!

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει η ένωση των ομάδων αναμένεται να πραγματοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Απριλίου με τραγουδιστές τον Σάκη Ρουβά κι ακόμα έναν, διεθνούς φήμης. Αν τώρα τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι χτυπάνε κόκκινο πραγματικά δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνει στην ένωση ή στον μεγάλο τελικό.

Survivor 4 τελικός ημερομηνία

Ξέρετε πως το Youweekly.gr ποτέ δεν έχει πέσει έξω σε ότι κι αν σας έχει πει μέχρι στιγμής για το Survivor, γι' αυτό και έχουμε δημιουργήσει μια σχέση τέτοια, εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε από τον άνθρωπό μας, ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης είναι προγραμματισμένος για τις 27 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή.

Να υπενθυμίσουμε πως το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο 3ος και ο 7ος κύκλος προβλήθηκαν με τον τίτλο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και ο 4ος με τον τίτλο Παταγονία-Η άκρη του κόσμου.