Survivor 4: Οι αναρτήσεις της μητέρας της Μαριαλένας για τον Γιώργο Λιβάνη

Ακυρώνει τον πρώην και ξεκάθαρα τάσσεται υπέρ του νυν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι αναρτήσεις της μητέρας της Μαριαλένας για τον Γιώργο Λιβάνη

Ένας κακός χαμός επικρατεί από το πρωί της Τρίτης γύρω από το όνομα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας του Survivor. Η εκπομπή Πρωινό ανέφερε με ρεπορτάζ της πως η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της καθώς είναι έξαλλη με το όσα βλέπει να συμβαίνουν με τον Σάκη Κατσούλη.

Λίγο αργότερο, ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε βγήκε να ακυρώσει τις πληροφορίες αυτές λέγοντας πως τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει.

Το Youweekly.gr έκανε την δική του έρευνα και μπορεί να μην μάθαμε (ακόμα) τι ακριβώς ισχύει και τι όχι - εντάξει δεν μπορούμε να τα ξέρουμε κιόλα σε αυτή την ζωή - αλλά στο προφίλ της μητέρας της Μαριαλένας στο Facebook, κυρίας Γεωργίας, βρήκαμε πολλές αναρτήσεις που εμπεριέχουν το όνομα του Γιώργου Λιβάνη. Μια μεγάλη συμπάθεια υπάρχει εδώ...

Μάλιστα, η μητέρα της Μαριαλένας έχει δημοσιεύσει εκτός από τραγούδια του και αποσπάσματα από πριν λίγο καιρό που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και αποκάλυψε μάλιστα πως δεν είναι ακριβώς σε σχέση με την Μαριαλένα.

Οι αναρτήσεις της μητέρας της Μαριαλένας για τον νυν της, Γιώργο Λιβάνη

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας Γιώργος Λιβάνης

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας ΣΚΑΙ

Survivor μητέρα ΜΑριαλένας Γεωργία Χαραλαμποπούλου

Απίστευτες κατηγορίες για Μαριαλένα - Σάκη

Ο κόσμος ξυπνάει και πιστεύει ξεκάθαρα πως ο Ατζούν έχει στήσει ένα παραμύθι ώστε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ πιστεύουν πως στο παιχνίδι έχουν βάλει και τον Γιώργο Λιβάνη ώστε να γίνει πιο πειστική η όλη φάση!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ απλά μόλις πέρασαν από κάστινγκ ήρθε στην παραγωγή η σκέψη να το παρουσιάσουν έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης! Την άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός πως ποτέ ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει απλά πως υπάρχει ένα πολύ φρέσκο φλερτ ανάμεσά τους!

Μάλιστα ο Ατζούν όταν ρώτησε ξεχωριστά Σάκη και Μαριαλένα για την σχέση του, ο ένας είπε ότι έχουν χωρίσει πριν δύο μήνες και ο άλλος πριν έξι! Τι ισχύει και τι όχι δεν είμαστε σε φάση να ξέρουμε ή για να το λέμε καλύτερα δεν έχουμε αποδείξεις!

Κατηγορίες που έρχονται στη δημοσιότητα όμως αναφέρουν ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr