Survivor 4: Την επόμενη εβδομάδα η ένωση των ομάδων

Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Την επόμενη εβδομάδα η ένωση των ομάδων

Πανηγυρισμοί «ξέσπασαν» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση, αναφέροντας πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει το πάρτι της ένωσης.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο, με τους «Μπλε» να έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά και τη δεύτερη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα. Οι «Κόκκινοι» έμειναν παρατηρητές και νέες «βαριές» κουβέντες ειπώθηκαν, ώσπου ο παρουσιαστής του ριάλιτι επενέβη.

Survivor πάρτι ένωσης

Η επέμβαση, όμως, έγινε... για καλό λόγο, αφού τους ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης, λέγοντας πως, όποιος αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, θα είναι εξαιρετικά άτυχος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πάρτι ένωσης του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει η ένωση των ομάδων αναμένεται να πραγματοποιηθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Απριλίου με τραγουδιστές τον Σάκη Ρουβά κι ακόμα έναν, διεθνούς φήμης. Αν τώρα τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι χτυπάνε κόκκινο πραγματικά δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνει στην ένωση ή στον μεγάλο τελικό.

Survivor 4 τελικός ημερομηνία

Ξέρετε πως το Youweekly.gr ποτέ δεν έχει πέσει έξω σε ότι κι αν σας έχει πει μέχρι στιγμής για το Survivor, γι' αυτό και έχουμε δημιουργήσει μια σχέση τέτοια, εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε από τον άνθρωπό μας, ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης είναι προγραμματισμένος για τις 27 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή.

Να υπενθυμίσουμε πως το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο 3ος και ο 7ος κύκλος προβλήθηκαν με τον τίτλο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και ο 4ος με τον τίτλο Παταγονία-Η άκρη του κόσμου.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!