Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Μετά την ένωση θα είμαι με τον Αλέξη και τον Σάκη»

«Θα μας βλέπει η οκτάδα και θα τρελαίνεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Μετά την ένωση θα είμαι με τον Αλέξη και τον Σάκη»

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3) για το Survivor τα σχέδια του μετά την ένωση, τονίζοντας ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει κλίκα μαζί με τους Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη, μόλις γίνει το πάρτι της ένωσης.

Η είδηση της γιορτής αυτής από τον Γιώργο Λιανό έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη. Ο «Ντάφυ», πάντως, το προχώρησε και ένα επίπεδο πιο πέρα, επισημαίνοντας πως είναι έτοιμος για τις νέες του συμμαχίες.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

«Μετά την ένωση θα είμαι με τον Σάκη και τον Αλέξη. Θα μας βλέπει η οκτάδα της κόκκινης ομάδας και θα κλαίει», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας το ποια είναι τα σχέδια και η στρατηγική του.

Η τοποθέτηση του Τριαντάφυλλου για την ένωση στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Έτσι και δεν αγωνιστεί και τρίτη εβδομάδα ο Ντάφυ, αποβάλλεται

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως κανονικά θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Γιώργος Κόρομι, όμως το γεγονός πως έχουν υπάρξει αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις έχει κάνει την παραγωγή να κάνει τα στραβά μάτια. Στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου όμως στο Survivor δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν να το αποφύγουν τελικά...

Ο Ντάφυ για παραπάνω από 2 εβδομάδες και από την μέρα που βγήκε υποψήφιος και τσακώθηκε με τον Κόρο είναι εκτός αγωνισμάτων με πρόβλημα τραυματισμού! Αυτό όμως είναι που τον κάνει να κινδυνεύει!

Τι θέλουμε να πούμε; Σύμφωνα με το καταστατικό του Survivor αν ένας παίκτης μείνει για πάνω από 20 μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων τότε θα πρέπει να αποχωρεί από το ριάλιτι διότι εκτός από επιβίωσης είναι και ένα αγωνιστικό ριάλιτι! Επομένως αν ο Τριαντάφυλλος συνεχίσει να μην αγωνίζεται θα πρέπει να αποβληθεί!

Να τονίσουμε πως... διαβάστε την συνέχεια εδώ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!