Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ο Τζέισον Ντερούλο

Άρχισαν να χορεύουν όλοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ο Τζέισον Ντερούλο

Στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια εξαιρετικά ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε, ότι ο Τζέισον Ντερούλο θα είναι παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Λίγο μετά την ενημέρωση στο προηγούμενο επεισόδιο, ότι έρχεται αυτή η μεγάλη γιορτή για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας και τους εκλεκτούς καλεσμένους του πάρτι.

Τζέισον Ντερούλο ένωση

Συγκεκριμένα, τους είπε πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα είναι παρών, για να τους διασκεδάσει, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσουν» νέοι πανηγυρισμοί και… χοροί μεταξύ των παικτών. Παράλληλα, μια ακόμη ανακοίνωση ήταν πως τα μέλη της μπλε ομάδας θα πάνε στην «κόκκινη» παραλία.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πάρτι της ένωσης του Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Αν τώρα τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι χτυπάνε κόκκινο πραγματικά δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνει στην ένωση ή στον μεγάλο τελικό.

Survivor 4 τελικός ημερομηνία

Ξέρετε πως το Youweekly.gr ποτέ δεν έχει πέσει έξω σε ότι κι αν σας έχει πει μέχρι στιγμής για το Survivor, γι' αυτό και έχουμε δημιουργήσει μια σχέση τέτοια, εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε από τον άνθρωπό μας, ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης είναι προγραμματισμένος για τις 27 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή.

Να υπενθυμίσουμε πως το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο 3ος και ο 7ος κύκλος προβλήθηκαν με τον τίτλο Survivor Ελλάδα-Τουρκία και ο 4ος με τον τίτλο Παταγονία-Η άκρη του κόσμου.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!