Survivor Spoiler: Για αυτό το λόγο ο Ατζούν κάνει τόσο νωρίς την ένωση

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor Spoiler: Για αυτό το λόγο ο Ατζούν κάνει τόσο νωρίς την ένωση

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η απόφαση του Ατζούν να κάνει την επόμενη εβδομάδα τη Ένωση κόκκινων και μπλε στο Survivor 4, αφού είναι πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στις δύο ομάδες ότι τη νέα εβδομάδα θα γίνει η Ένωση, κάτι που φυσικά σκόρπισε χαμόγελα στους παίκτες των δύο ομάδων! Εύλογα όμως πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί θα γίνει τώρα αφού αρχικά είχε βγει η πληροφορία πως αυτό θα γίνει στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα τρεις εβδομάδες μετά.

Τον λόγο αυτό αποκάλυψε ο Ατζούν στο συμβούλιο του νησιού στο τουρκικό Survivor. Που κολλάει αυτό; Για όσους δεν το γνωρίζετε η Ένωση θα γίνει μαζί για το ελληνικό και το τούρκικο Survivor, ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο Survivor 1 όταν Έλληνες και Τούρκοι είχαν διασκεδάσει από κοινού, όχι στο πάρτι της Ένωσης, αλλά σε ένα κοινό τραπέζι που τους είχε κάνει ο Ατζούν.

Τι και αν το Survivor 4 έχει ακόμα τέσσερις μήνες ζωής περίπου; Ο Ατζούν αποφάσισε να γίνει τώρα η Ένωση γιατί.... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine,gr