Survivor 4: Η πρώτη φωτογραφία του Κοψιδά μέσα από το σπίτι του

Αγκαλιά με την γάτα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη φωτογραφία του Κοψιδά μέσα από το σπίτι του

Ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 επέστρεψε στο σπίτι του στην Ελλάδα και μέσα από τα social media του μοιράζεται πλέον καθημερινές στιγμές από την ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού του στην οποία κρατά αγκαλιά την γάτα του, το κατοικίδιό του.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς στο παρακάτω στιγμιότυπο ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να μπανιαρίστηκε αλλά από ότι φαίνεται το μούσι και το κοτσιδάκι θα τα καθιερώσει για λίγο καιρό ακόμα στην εμφάνισή του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κοψιδά μέσα από το σπίτι του

Κοψιδά Survivor σπιτι

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ ο Γιώργος Κοψιδάς

Ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε γνωστό περιοδικό το 2014, είχε δηλώσει κατά του γάμου, λέγοντας πως είναι ένα πανηγύρι για τους γύρω και δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα στο ζευγάρι.

«Είχα όμορφες σχέσεις, αλλά δεν μ' ενδιέφερε ποτέ να παντρευτώ. Ο γάμος είναι πιο πολύ ένα πανηγύρι για τους γύρω. Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει τίποτα στο ζευγάρι. Θεωρώ ότι πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό. Ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για να είναι ελεύθερος. Όταν προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις ή να τον βάλεις σε κουτάκια θα αντιδράσει , οπότε και η σχέση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει», είχε αναφέρει.

«Δεν μου έθεσε ποτέ καμία το δίλημμα «ή παντρευόμαστε ή χωρίζουμε» ίσως γιατί και εγώ είχα κάνει ξεκάθαρο από την αρχή τι θέλω», συνέχισε.