Survivor 4: Τι ψιθύρισε κατά την αποχώρησή της στο αφτί του Μπάρτζη η Άννα Μαρία

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τι ψιθύρισε κατά την αποχώρησή της στο αφτί του Μπάρτζη η Άννα Μαρία

Την Τετάρτη η τηλεθέαση του Survivor 4 χτύπησε κόκκινο και όχι αδίκως αφού είχαμε επεισόδιο αποχώρησης κι από πολύ πριν το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πως φεύγει η Άννα Μαρία Βέλλη!

Εννοείται πως το κοινό παρά το γεγονός ότι γνώριζε τι θα συμβεί περίμενε αγωνιωδώς να παρακολουθήσει αυτή την στιγμή, μιας και η Άννα Μαρία δεν ήταν κι από τις πιο συμπαθητικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από το παιχνίδι, σύμφωνα με το κοινό και τα σχόλια αυτού στα social media, φυσικά.

Τι ψιθύρισε η Άννα Μαρία στο Νίκο Μπάρτζη

Ωστόσο, την στιγμή που ο Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνη είναι η παίκτρια που αποχωρεί, όταν η ίδια αγκάλιασε και φίλησε τον φίλο της Νίκο Μπάρτζη μεταξύ άλλων του ψιθύρισε στο αυτί "Σ' αγαπώ". Εσείς το ακούσατε; Αν όχι μπορείτε να ξανά δείτε όλη τη σκηνή στο παρακάτω βίντεο. Του είπε κι άλλα πράγματα χαμηλόφωνα άλλωστε...

Η ατάκα που είπε ο Σάκης στον Νίκο μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor, την Τετάρτη, έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μπλε. Όπως πρώτο σας έγραψε το Youweekly.gr μετά το συμβούλιο διαδραματίστηκε ένας άσχημος καυγάς μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής, έδωσε περαιτέρω στοιχεία για τον καυγά αυτά και συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όταν έγινε η αποχώρηση της Άννας Μαρίας μια ήταν η ατάκα που έκανε το Νίκο Μπάρτζη να χάσει την ψυχραιμία του, ήταν η λέξη "πονάει". Δεν το είπε όμως ο Σάκης τύπου σε πονάει που έφυγε η φίλη σου, ήταν πολύ ειρωνικό από την πλευρά του Σάκη αυτό και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική κατάσταση και παρατρίχα να πιαστούν αλλά δεν πιάστηκαν γιατί οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά παιδιά. Το πρώτο περιστατικό έγινε στο τζιπ που τους μεταφέρει.

Στην συνέχεια ενώ τους χώρισε η παραγωγή όταν πήγαν στην παραλία έγινε πάλι δεύτερο περιστατικό και πάλι μπήκε η παραγωγή στη μέση."