Survivor 4: Έξαλλη και η οικογένεια του Σάκη - Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του

Άγιος Δομίνικος - Ελλάδα 1-0

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έξαλλη και η οικογένεια του Σάκη - Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του

Μετά τον χαμό που έχει δημιουργηθεί με την οικογένειά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας του Survivor, το ίδιο ενοχλημένη φαίνεται να είναι και η πλευρά του Σάκη Κατσούλη, του πρώην συντρόφου της.

Τι συμβαίνει με την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου, Έλενας Πολυκάρπου, ανήσυχο είναι το κλίμα για την εικόνα του Σάκη Κατσούλη που βγαίνει προς τα έξω λόγω όλων αυτών. Οι συγγενείς του Σάκη θεωρούν πως η παραγωγή έχει στοχοποιήσει το παιδί τους, αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η ατάκα που είπε ο Σάκης στον Νίκο μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor, την Τετάρτη, έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μπλε. Όπως πρώτο σας έγραψε το Youweekly.gr μετά το συμβούλιο διαδραματίστηκε ένας άσχημος καυγάς μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής, έδωσε περαιτέρω στοιχεία για τον καυγά αυτά και συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Όταν έγινε η αποχώρηση της Άννας Μαρίας μια ήταν η ατάκα που έκανε το Νίκο Μπάρτζη να χάσει την ψυχραιμία του, ήταν η λέξη "πονάει". Δεν το είπε όμως ο Σάκης τύπου σε πονάει που έφυγε η φίλη σου, ήταν πολύ ειρωνικό από την πλευρά του Σάκη αυτό και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική κατάσταση και παρατρίχα να πιαστούν αλλά δεν πιάστηκαν γιατί οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά παιδιά. Το πρώτο περιστατικό έγινε στο τζιπ που τους μεταφέρει.

Στην συνέχεια ενώ τους χώρισε η παραγωγή όταν πήγαν στην παραλία έγινε πάλι δεύτερο περιστατικό και πάλι μπήκε η παραγωγή στη μέση."