Γιώργος Λιανός για Survivor 4: " Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι της ένωσης"

"Όσον αφορά την Μαριαλένα και τον Σάκη θα πρέπει να δείτε την επιλογή των τραγουδιών τους. Πήγαν σύννεφο οι αφιερώσεις του Νίκου στην Άννα Μαρία"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός για Survivor 4:

Όλοι περιμένουν πως και πως την ημέρα της ένωσης στο Survivor που θα δούμε μέσω του ΣΚΑΙ, αυτή την Κυριακή! Ο Γιώργος Λιανός σήμερα, Παρασκευή βγήκε στον αέρα του Love it και μετέφερε διάφορα σκηνικά που συνέβησαν στα γυρίσματα της ένωσης, που όπως ήδη σας αποκαλύψαμε ήταν πολύωρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση για όσα συμβαίνουν και τις στρατηγικές των παικτών, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι περνάμε σε μια νέα φάση στο Survivor, μετά το πάρτι της Ένωσης. Ο Jason Derulo πολύ καλός, έπαθα πλάκα! Περιμένα να δω κάτι ποπ, αλλά ο τύπος είναι εξαιρετικός. Ο Τριαντάφυλλος έκανε ωραίες κινήσεις προς τον Jason… Ήταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Η πριβέ συναυλία έγινε και για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους. Κάναμε το πάρτι της ένωσης, το δικό μας το ελληνικό με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού. Τραγούδησε ο καθένας το αγαπημένο του τραγούδι, με οποιαδήποτε συνέπεια που έχει αυτό στον πλανήτη.

Ήταν πολύ αυστηρά, λόγω του Covid. Δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε πολύ τον Jason, πλησίασαν οι παίκτες αλλά με συγκεκριμένες αποστάσεις. Ο άνθρωπος ο καημένος πέταξε 6μισι το απόγευμα από Μαϊάμι για να τραγουδήσει για εμάς. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στην παραλία της κόκκινης ομάδας, η οποία θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη. Θα πρέπει από την αρχή να φτιάξουν τα τσαρδιά τους. Θα βλέπουμε δυο ομάδες να αγωνίζονται. Θα ξεκινήσουν νέες στρατηγικές… Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα. Επικό τρολάρισμα!

Έχουν γίνει μεγάλες δηλώσεις για συμφιλίωση… Είχαμε διαχυτικότητες στο πάρτι, ολόκληρη η Ελλάδα μια αγκαλιά. Το γυναικείο κομμάτι δεν το γνώρισα από τις αλλαγές τους. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι.

Όσον αφορά την Μαριαλένα και τον Σάκη θα πρέπει να δείτε την επιλογή των τραγουδιών τους. Αφιερώσεις μέχρι και υποβολείς… Μεγάλες καταστάσεις. Πήγαν σύννεφο οι αφιερώσεις του Νίκου προς την Άννα Μαρία. Είναι το πιο κεφάτο πάρτι που έχει γίνει ποτέ. Το πάρτι ήταν “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ήταν όλοι μια παρέα» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός για το πάρτι της Ένωσης.

«Είναι συγκλονιστική εμπειρία και φυσικά θα το ξανάκανα. Κομπιάζω γιατί είμαι πολύ μακριά από τα παιδιά. Το ένα από τα παιδιά μου είναι εδώ! Κάθε μέρα μιλάμε face time με την οικογένειά μου. Ίσως να έρθω ξανά στην Ελλάδα. Η μεγάλη μου κόρη έχει έρωτα με τον Jason Derulo και της πήρα αυτόγραφο» δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

Καυγάδες από την πρώτη νύχτα της ένωσης

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά ο Γιώργος Κόρομι δεν ήθελε καμία επαφή με τον Αλέξη Παππά ώστε να μην βγάλει προς τα έξω ξανά ένα αυστηρό πρόσωπο! Ωστόσο η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει! Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται να προσέγγισε τον Κόρο με σκοπό να τον εξοργίσει και τα κατάφερε.

Τι πραγματικά συνέβη το πρώτο βράδυ της κοινής του συνύπαρξης στην παραλία; Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος προσέγγισε τα παιδιά της μπλε ομάδας, ώστε να τους καλωσορίσει στην παραλία, μιας και πλέον μένουν σε εκείνη της κόκκινης και άρχισε να τους δίνει συμβουλές με τα "μυστικά" της. Κάποια στιγμή ο Αλέξης Παππάς για να τον "πριζώσει" του έκανε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr