Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Τριαντάφυλλο στο Viber

Απάντησε για την κόντρα που είχε με τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Τριαντάφυλλο στο Viber

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει παλιότερα με τον Τριαντάφυλλο.

Στην εκπομπή μίλησε νωρίτερα ο κολλητός φίλος του τραγουδιστή, ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος και εξήγησε πως ο Τριαντάφυλλος έχει πολύ κόσμο πίσω του:

«Ο Τριαντάφυλλος κάνει μια δουλειά 25 χρόνια, εκτίθεται στον κόσμο, είναι καλλιτέχνης. Κάνει μια δουλειά στην οποία έρχεται σε επαφή με κόσμο. Ο Τριαντάφυλλος είναι τόσο ανοιχτός σαν άνθρωπος που και καλημέρα να σου πει, τον θεωρείς φίλο σου».

Η Φαίη λοιπόν πήρε αμέσως μετά τον λόγο και δήλωσε πως ο Τριαντάφυλλος έχει μια παιδικότητα ως χαρακτήρας και αποκάλυψε τα μηνύματα που της είχε στείλει στο Viber.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Παλαιότερα πρέπει να πω πως με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που είχε πει ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Εγώ εκνευρίστηκα και είχα τοποθετηθεί δημοσίως. Εκείνος είχε απαντήσει και έλεγε τα δικά του αλλά εγώ δεν του απάντησα. Ομολογώ πως έχει όμως μια παιδικότητα γιατί αργότερα μου έστειλε μηνύματα στο Viber. Εκεί μου έλεγε με γλυκό τρόπο να τα βρούμε.

Η Φαίη είχε πει τότε: «Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!».

Ο Τριαντάφυλλος είχε τότε απαντήσει με σκληρό τρόπο στη Φαίη δήλωνοντας πως θα τα πούνε στα δικαστήρια: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέματα τους !!!»

Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Τριαντάφυλλο

Γιώργος Λιάγκας για Survivor 4: "Με βρίζουν στο δρόμο επειδή δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο"

Ο κόσμος φαίνεται να έχει φανατιστεί αρκετά με το Survivor καθώς και με ότι περιτριγυρίζεται από αυτό. Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες έκανε κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό και τάχθηκε έναντι του Τριαντάφυλλου και αυτό όπως φαίνεται δεν του βγήκε σε καλό...

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε πως ο κόσμος… τον βρίζει στον δρόμο γιατί δεν υποστηρίζει τον τραγουδιστή στο Survivor! Από την άλλη, ο φίλος του αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

«Με βρίζουν ο κόσμος στον δρόμο που δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω. Τι τέλεια μωρέ βλέπεις τον Τριαντάφυλλο; Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός! Δεν το κρίνω ως καλό ή κακό, αλλά είναι ηθοποιός» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.