Survivor 4: Επίθεση Λιάγκα σε Τριαντάφυλλο - «Ξεφτίλα αυτό το πράγμα! Κάνει και το στήθος έτσι»

«Πουλάει ακόμα και το τελευταίο πράγμα για να γίνει συμπαθής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επίθεση Λιάγκα σε Τριαντάφυλλο - «Ξεφτίλα αυτό το πράγμα! Κάνει και το στήθος έτσι»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 σχολίασε το Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει επίθεση στον Τριαντάφυλλο με αφορμή τον κηδεμόνα που χρειάστηκε να βάλει έπειτα από εντολή του γιατρού.

Ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος με τον Ντάφυ, λέγοντας πως πουλάει και το τελευταίο πράγμα με σκοπό να γίνει συμπαθείς στον κόσμο, που θα έχει ως αποτέλεσμα την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο ντροπή του Τριαντάφυλλου. Τον κατηγορούν όλοι ότι εκμεταλλεύεται ακόμα και το τελευταίο πλάνο. Όταν είσαι πραγματικά άρρωστος και φοράς αυτό το πράγμα που λέγεται κηδεμόνας, που το φοράνε πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τη σπονδυλική τους στήλη, όπως κι εγώ είχα φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή μου, αν μη τι άλλο δεν το επιδεικνύεις, αλλά το κρύβεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Φοράς ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για να μην επιδεικνύεις αυτό το πράγμα που κάνει και το στήθος έτσι. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εμένα, το θέαμα αυτό. Πουλάει ακόμα και το τελευταίο πράγμα που μπορεί να θεωρήσει ότι αξιοποιείται για να γίνει συμπαθής. Για μένα είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Λιάγκας για Survivor 4: "Δεν θέλω να ελπίζω ότι ο μέσος Έλληνας είναι αυτός, με αυτό το μορφωτικό επίπεδο"

«Πρέπει λίγο να χαλαρώσουν τα παιδιά αυτά, διότι ούτε την Ελλάδα εκπροσωπούν, ούτε θέλω να ελπίζω ότι ο μέσος Έλληνας είναι αυτός, με αυτό το μορφωτικό επίπεδο, με αυτό το γενικότερο επίπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία είναι λίγο καλύτερη από αυτό που βλέπουμε εκεί».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε: «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου απέναντι στους τεχνικούς, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Έχω προσωπικές πληροφορίες πως είναι όλοι απηυδισμένοι από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, έχει έπαρση και πολύ κακή συμπεριφορά. Συμπεριφέρεται σαν να είναι ο νικητής, έχει μια έπαρση σαν να είναι ο κυρίαρχος του κόσμου».

«Μιλάμε για παλαιάς κοπής πολιτικό Μαυρογυαλούρο, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου. Είναι σε παράκρουση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.