Survivor 4 - highlights 24/3: Η νίκη Άννας Μαρίας - Τζέιμς - Μπάρτζη, τα πιτόγυρα και η αποχώρηση της Βέλλη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 24/3: Η νίκη Άννας Μαρίας - Τζέιμς - Μπάρτζη, τα πιτόγυρα και η αποχώρηση της Βέλλη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε την νίκη της Άννας Μαρίας, του Τζέιμς και του Μπάρτζη, τα πιτόγυρα που έφαγαν και την αποχώρηση της Βέλλη.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Έξαλλοι οι Μπλε με τον Μπάρτζη - «Νιώθεις καλά με αυτό που έκανες;»

Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα, μετά από όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά και την κλίκα να του επιτίθεται για τους λόγους, που προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (24/3) ξεκίνησε με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρεται στο θέμα, λέγοντας πως αντί να ψηφιστεί πρώτα η Ελευθερία από την τριάδα, θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί η Χριστίνα και μετά, φυσικά, να υποδειχθεί ως υποψήφια από τον Νίκο, εφόσον δεν έβγαινε από την κάλπη.

Survivor 4 Μπάρτζης

Το επόμενο πλάνο βρέθηκε στην «μπλε» παραλία, με τον Αλέξη να ρωτά τον Νίκο, αν αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, που υπέδειξε την Χριστίνα κι έκανε νύξεις για την υγεία της. Η Μαριαλένα ήταν εξίσου έξαλλη μαζί του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο Νίκος έκανε πρόβα το λόγο του, προτού θέσει στην κρίση του κοινού τη συμπαίκτριά του. Παράλληλα, επεσήμανε πως η τριάδα ξεπέρασε κάθε όριο και δε θέλει να συναναστρέφεται τέτοιου είδους ανθρώπους.

Σάκης: «Είναι ανήθικοι, ξεπέρασαν κάθε όριο»

Οργισμένος ήταν ο Σάκης Κατσούλης μετά από όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να εκφράζει την πλήρη του αντίθεση στην κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά.

Η πράξη αυτή του αγρότη της μπλε ομάδας, σε συνδυασμό με τη δικαιολόγηση που βρήκε στην υγεία της, έκανε ακόμη χειρότερη τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης απέναντι στην νέα κλίκα, με τον έναν εκ των ηγετών της να επιτίθεται, τόσο στον Νίκο όσο και στους Τζέιμς και Άννα Μαρία, καθώς και οι τρεις τους ήταν συνεννοημένοι για αυτή την υπόδειξη.

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης επεσήμανε, ότι δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα αυτή την εξέλιξη, προσθέτοντας πως η τριάδα αυτή είναι εξαιρετικά ανήθικη και ξεπέρασαν κάθε όριο στη στρατηγική τους, ψηφίζοντας έναν άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Μπάρτζης: «Ο Σάκης μου είπε "είσαι ξεφτίλας, θα γυρίσει στο χωριό σου"»

Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες και τον πρώτο να επιτίθεται λεκτικά στον αγρότη της μπλε ομάδας.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως πρώτα αποκάλυψε ο Σάκης, απευθύνθηκε στο μέρος του Νίκου και του είπε πως η επιλογή να υποδειχθεί ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά είναι ντροπιαστική, με τον δεύτερο να έρχεται αμέσως μετά μαινόμενος προς το μέρος του, ώστε να τον προκαλέσει.

Μπάρτζης Κατσούλης

Ο Νίκος, από την πλευρά του, απάντησε μιλώντας στην Άννα Μαρία και στην κάμερα, ότι ο Σάκης τον απείλησε. «Θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα γελάνε όλοι μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά σε μια άσχημη εναντίον του επίθεση.

Μπόγδανος: «Κάνανε ηρωίδα την Χριστίνα, έκλαιγε λες και ήταν η Μάρθα Βούρτση»

Ο Ηλίας Μπόγδανος φάνηκε να μη συγκινείται με τα δάκρυα της Χριστίνας Κεφαλά στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να τονίζει, ότι η αντίπαλός του παίζει ένα θέατρο εναντίον του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Ηλίας μίλησε για τα δακρύβρεχτα σχόλια της Χριστίνας, προσθέτοντας πως το ατύχημα που είχε υποστεί σε προηγούμενο αγώνισμα η Χριστίνα χρησιμοποιείται, προκειμένου να ακολουθήσει τη στρατηγική της η νέα κλίκα εναντίον της τριάδας, θεωρώντας υπερβολική τη συμπεριφορά της.

Survivor Ηλίας Μπόγδανος Χριστίνα

Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, πρόσθεσε πως ο Αλέξης Παππάς «ενορχηστρώνει» όλη αυτή τη στρατηγική, χρησιμοποιώντας ως μαριονέτα του την Χριστίνα, με τον ηθοποιό να αντιδρά και να ζητά τη συγγνώμη από τον αντίπαλό του.

Εκτός όλοι οι Μπλε - Παίζουν μόνο ο Τζέιμς, η Άννα Μαρία και ο Νίκος

Σε μια απίθανη κλίκα προχώρησε η νέα κλίκα της μπλε ομάδας, με τους παίκτες της που είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor να μην την αξιοποιούν, ενημερώνοντας τον Γιώργο Λιανό πως θα αφήσουν την τριάδα να παίξει και… να φάει μόνη της.

Λίγο μετά τις φοβερές προστριβές στην παραλία τους μετά το συμβούλιο του νησιού και τον άγριο καβγά του Σάκη Κατσούλη με τον Νίκο Μπάρτζη, ο πρώτος είπε στον παρουσιαστή, ότι δε θα είχε καμία πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς εκτός του ότι είναι τραυματίας, θα το έκανε σε συμπαράσταση για την Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor 4 Λιανός

Το παράδειγμά του ακολούθησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς, αφήνοντας έτσι τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη να παίξουν μόνοι τους. Όμορφη, πάντως, ήταν η κίνηση της κόκκινης ομάδας, που δε θέλησε να εκμεταλλευτεί τα πέναλτι, που προέκυψαν. «Δε θέλουμε να τους χτυπήσουμε σαν χταπόδια», είπαν χαρακτηριστικά ο Ηλίας και η Καρολίνα.

Τριαντάφυλλος: «Μετά την ένωση θα είμαι με τον Αλέξη και τον Σάκη»

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3) για το Survivor τα σχέδια του μετά την ένωση, τονίζοντας ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει κλίκα μαζί με τους Αλέξη Παππά και Σάκη Κατσούλη, μόλις γίνει το πάρτι της ένωσης.

Η είδηση της γιορτής αυτής από τον Γιώργο Λιανό έφερε ντελίριο ενθουσιασμού στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη. Ο «Ντάφυ», πάντως, το προχώρησε και ένα επίπεδο πιο πέρα, επισημαίνοντας πως είναι έτοιμος για τις νέες του συμμαχίες.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

«Μετά την ένωση θα είμαι με τον Σάκη και τον Αλέξη. Θα μας βλέπει η οκτάδα της κόκκινης ομάδας και θα κλαίει», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας το ποια είναι τα σχέδια και η στρατηγική του.

Μαριαλένα: «Άκουσα τον Νίκο να κάνει πρόβα τον λόγο που έβγαλε στο συμβούλιο»

Σε μια ακόμη επίθεση εναντίον του Νίκου Μπάρτζη προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας υποτιμητικά για τον συμπαίκτη της, αφού έκανε λόγο για τη γλωσσική ικανότητά του.

Ο αγρότης της μπλε ομάδας έκανε την νέα κλίκα έξαλλη, όταν υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα Κεφαλά, με μια εκ των πρώτων αναφορών να γίνεται στην παραλία σχετικά με το λόγο που έβγαλε, όπου η Μαριαλένα αποκάλυψε πως ο Νίκος είχε προετοιμάσει με τους δύο φίλους του το τι θα έλεγε.

Survivor 4 Μαριαλένα

«Ο λόγος του ήταν προσχεδιασμένος. Πώς αλλιώς να τα πει; Αφού το παιδί δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά, να βάλει τη μια πρόταση δίπλα στην άλλη», ήταν η χαρακτηριστική της δήλωση μπροστά στην κάμερα, μη χαριζόμενη στον Νίκο.

Οι Μπλε πήραν το έπαθλο φαγητού

Την νίκη του αιώνα πήρε στο Survivor η μπλε ομάδα, η οποία με τη μαχητική ψυχή τριών μόνο παικτών της, που αναγκάστηκαν να υποστούν την απόφαση της νέας κλίκας να μην αγωνιστεί, κατάφερε να επικρατήσει στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Η κλίκα ενημέρωσε τον Γιώργο Λιανό πριν από το αγώνισμα, ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει, με αποτέλεσμα ο Τζέιμς Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης να παίξουν μόνοι τους. Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, μάλιστα, πρόσθεσαν πως δε θα πάρουν από το έπαθλο φαγητού, που υπάρχει ως συνοδευτικό.

Με μια απίθανή της εμφάνιση, όμως, η τριάδα πήρε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, την νίκη με 10-6, ξεκινώντας με 5-0 και συνεχίζοντας με 9-2, δίνοντας ένα ρεσιτάλ στρατηγικής στα ματσαρίσματα, που επιλέχθηκαν. Κάπως έτσι, η κίνηση της κλίκας είχε εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά, που περίμενε, με τη δημοτικότητά της επίσης να έχει πέσει.

Η πεντάδα των Μπλε αρνήθηκε να φάει από το έπαθλο

Το «ξεκατίνιασμα» στο Survivor συνεχίζεται στην μπλε ομάδα, με τον Τζέιμς Καφετζή να προτείνει στους παίκτες της νέας κλίκας να έρθουν μαζί με την τριάδα στο έπαθλο φαγητού, αλλά τους πέντε υπόλοιπους παίκτες να αρνούνται κατηγορηματικά να δειπνήσουν μαζί τους.

Οι «Μπλε» πήραν μια τεράστια νίκη με 10-6, παίζοντας με τρεις μόνο παίκτες, αφού η… ανταρσία της νέας κλίκας αφορούσε τη συμμετοχή της, ενημερώνοντας πως δεν είχε πρόθεση να αγωνιστεί, καθώς και να φάει στο έπαθλο, αν και εφόσον η ομάδα τους επικρατούσε.

Μπλε έπαθλο

Ο Τζέιμς, πάντως, επανέφερε το θέμα στο τραπέζι, αλλά η κλίκα αρνήθηκε εκ νέου να φάει μαζί με την τριάδα που αγωνίστηκε. Ο Αλέξης, βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο μόνος με πρόθεση να φάει, αν υπήρχε υποχρεώση από τον χορηγό, αλλά όταν ο Λιανός του ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα, συνηγόρησε με τους συμπαίκτες του.

Θέση για το θέμα, πάντως, πήρε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είπε πως η κλίκα κατάφερε να ηρωοποιήσει την τριάδα. Παράλληλα, η Άννα Μαρία Βέλλη πρότεινε στους «Κόκκινους» να πάρουν επίσης από το φαγητό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Τριαντάφυλλος: «Θέλατε ηθική; Φάτε την καρύδα τώρα»

Σε επίθεση προς την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον τραγουδιστή να εναντιώνεται… κατόπιν εορτής στους συμπαίκτες του, λέγοντας πως η ηθική στάση τους στο αγώνισμα στοίχισε στην νίκη.

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου στο ριάλιτι, οι παίκτες της μπλε ομάδας, που αποτελούν την νέα κλίκα, αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να βγάλει… στη σέντρα τους Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο. Οι «κόκκινοι» είχαν ευκαιρία για τρία πέναλτι, αλλά δεν τα αξιοποίησαν, ζητώντας το παιχνίδι να γίνει στα ίσια, αλλά βλέποντας τρεις παίκτες να τους κερδίζουν με 10-6 σε μια απίστευτη ανατροπή.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Λίγο αργότερα, γυρίζοντας στην παραλία, ο «Ντάφυ» τους είπε πως έκαναν λάθος, αν και αξίζει να σημειωθεί, ότι στη σύσκεψη δεν είχε πει απολύτως τίποτα. Θέλατε ηθική, ε; Πάρτε καρυδούλα τώρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, ενώ επιτέθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα αμέσως μετά.

«Μπαταρισμένος» ο Τριαντάφυλλος - Έβαλε ειδικό νάρθηκα για τον τραυματισμό του

Ένας… άλλος Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε στην παραλία της κόκκινης ομάδας στο Survivor, με τον ίδιο να έχει πάνω του έναν ειδικό νάρθηκα σε σχεδόν όλο το σώμα του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στη μέση του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε την αναφορά στο θέμα, λέγοντας πως είδε από μακριά τον «Ντάφυ» να έρχεται με αυτές τις γάζες πάνω του. Ο τραγουδιστής ήρθε προς το μέρος του, λέγοντάς του πως πρέπει επιτέλους να τον πιστέψει σχετικά με τον τραυματισμό, καθώς τον προηγούμενο καιρό είχε εκφράσει αμφιβολίες.

Ντάφι τραυματισμός

Η υπόλοιπη ομάδα «ξέσπασε» σε γέλια κι έκανε πλάκα χωρίς τελειωμό στον Τριαντάφυλλο, με την Καρολίνα μάλιστα να τον βρίσκει… σέξι.

To τραγούδι που θέλει να αφιερώσει ο Νίκος Μπάρτζης στην Άννα Μαρία

Σε μια απίστευτη αφιέρωση προς την Άννα Μαρία προχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος βλέπει την φίλη του να είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση και βρήκε έναν τρόπο να της εκφράσει τα συναισθήματά του, με τους δύο παίκτες να τραγουδούν μαζί με τον Τζέιμς στην παραλία.

Πρόκειται, άλλωστε ίσως, για την τελευταία βραδιά, που περνούσαν μαζί στον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν από το συμβούλιο, με την τριάδα να αναπολεί τις όμορφες στιγμές και να τραγουδά γύρω από την φωτιά, έχοντας απολαύσει και με το παραπάνω το έπαθλο.

«Πού να βρω μια να σου μοιάζει», ήταν ένα από τα τραγούδια που αφιέρωσε ο Νίκος στην Άννα Μαρία, δείχνοντας τα ειλικρινή του συναισθήματα σε ένα άτομο, με το οποίο είναι εδώ και καιρό πολύ κοντά, ενώ όπως είπε στη συνέχεια, σε περίπτωση που έφευγε ο Τζέιμς θα του αφιέρωνε το «Φιλαράκι» αφού είναι το πιο κοντινό του πρόσωπο στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ο Τζέισον Ντερούλο

Στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια εξαιρετικά ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε, ότι ο Τζέισον Ντερούλο θα είναι παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Λίγο μετά την ενημέρωση στο προηγούμενο επεισόδιο, ότι έρχεται αυτή η μεγάλη γιορτή για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας και τους εκλεκτούς καλεσμένους του πάρτι.

Τζέισον Ντερούλο ένωση

Συγκεκριμένα, τους είπε πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα είναι παρών, για να τους διασκεδάσει, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσουν» νέοι πανηγυρισμοί και… χοροί μεταξύ των παικτών. Παράλληλα, μια ακόμη ανακοίνωση ήταν πως τα μέλη της μπλε ομάδας θα πάνε στην «κόκκινη» παραλία.

Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη

«Θύελλα» έρχεται στην μπλε ομάδα του Survivor, αφού η Άννα Μαρία ήταν τελικά εκείνη, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και, τελικά, αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η γνωστή ηθοποιός και YouTuber ήταν υποψήφια μαζί με τους Τζέιμς Καφετζή και Χριστίνα Κεφαλά, με τον Γιώργο Λιανό να έχει προειδοποιήσει, ότι πρόκειται για την πιο πικρή αποχώρηση, αφού είναι η τελευταία πριν από το πάρτι της ένωσης, που αναμένεται να γίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρηση

Η παίκτρια, όμως, που είχε τις λιγότερες ψήφους, ήταν η Άννα Μαρία, που κλήθηκε να αποχωρήσει από το συμβούλιο, αφήνοντας στον τελικό απολογισμό με επτά παίκτες την μπλε ομάδα, προτού προχωρήσουν στο πάρτι της ένωσης με τους άλλους δέκα της κόκκινης.