Survivor 4: «Η ξεφτίλα προσωποποιημένη»

Έξαλλο το Twitter με τους παίκτες των Μπλε - Στηρίζει την τριάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Η ξεφτίλα προσωποποιημένη»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του κοινού με όσα συμβαίνουν στο Survivor, με το Twitter να προχωρά σε άγριο κράξιμο στην νέα κλίκα για την απόφασή της να μην παίξει και να αφήσει… στη σέντρα την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Ο Σάκης Κατσούλης έσυρε πρώτος τον «χορό» και οι υπόλοιποι ακολούθησαν, ενημερώνοντας τον Γιώργο Λιανό πως δεν είχαν πρόθεση να παίξουν και θα έδειχναν συμπαράσταση στην Χριστίνα Κεφαλά, με την κίνηση αυτή όμως να βρίσκει ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση στον κόσμο.

«Οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες στην ιστορία του Survivor», ανέφεραν χαρακτηριστικά μερικές αναρτήσεις, «κατακεραυνώνοντας» τους παίκτες, που κάθισαν στην άκρη, με την κίνησή τους να έχει τελικά αντίθετα αποτελέσματα στην φήμη τους.

Οι ατάκες του Twitter για το Survivor 4

Survivor Τζέιμς
Survivor Twitter
Survivor Μπλε
Survivor Μπλε αγώνισμα

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Σάκης μου είπε "είσαι ξεφτίλας, θα γυρίσει στο χωριό σου"»

Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν μετά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη να ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες και τον πρώτο να επιτίθεται λεκτικά στον αγρότη της μπλε ομάδας.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως πρώτα αποκάλυψε ο Σάκης, απευθύνθηκε στο μέρος του Νίκου και του είπε πως η επιλογή να υποδειχθεί ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση η Χριστίνα Κεφαλά είναι ντροπιαστική, με τον δεύτερο να έρχεται αμέσως μετά μαινόμενος προς το μέρος του, ώστε να τον προκαλέσει.

Μπάρτζης Κατσούλης

Ο Νίκος, από την πλευρά του, απάντησε μιλώντας στην Άννα Μαρία και στην κάμερα, ότι ο Σάκης τον απείλησε. «Θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα γελάνε όλοι μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά σε μια άσχημη εναντίον του επίθεση.

"Η Άννα Μαρία έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο"

Μετά τις αποκαλύψεις της Κ. Πατούλη για τον χωρισμός της με τον Περιφερειάρχη, στο πλατό του Ευτυχείτε βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, που μέσα σε όλα αναφέρθηκε πάλι στην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Νίκου Μπάρτζη.

"Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι σίγουρα έχουν μια παραπάνω οικειότητα. Δεν έχω δει να κάνουν κάτι. Η Άννα Μαρία το γνώριζα ότι έχει σχέση αλλά δεν έχει πιάσει εμένα προσωπικά να μου μιλήσει γι' αυτήν. Απλά αυτό που έχω δει είναι ότι έχει μια παραπάνω οικειότητα με τον Νίκο.

Νομίζω ο κόσμος με βάση τα πλάνα που βλέπει μπορεί να βγάλει μια εκτίμηση. Για κάποια πράγματα να ξέρετε περισσότερα βλέπετε εσείς με τις κάμερες παρά εμείς.", είπε μεταξύ άλλων.