Survivor 4: «Μπαταρισμένος» ο Τριαντάφυλλος - Έβαλε ειδικό νάρθηκα για τον τραυματισμό του

«Είδες άπιστε Θωμά;», είπε στον Ασημακόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Μπαταρισμένος» ο Τριαντάφυλλος - Έβαλε ειδικό νάρθηκα για τον τραυματισμό του

Ένας… άλλος Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε στην παραλία της κόκκινης ομάδας στο Survivor, με τον ίδιο να έχει πάνω του έναν ειδικό νάρθηκα σε σχεδόν όλο το σώμα του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στη μέση του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκίνησε την αναφορά στο θέμα, λέγοντας πως είδε από μακριά τον «Ντάφυ» να έρχεται με αυτές τις γάζες πάνω του. Ο τραγουδιστής ήρθε προς το μέρος του, λέγοντάς του πως πρέπει επιτέλους να τον πιστέψει σχετικά με τον τραυματισμό, καθώς τον προηγούμενο καιρό είχε εκφράσει αμφιβολίες.

Ντάφι τραυματισμός

Η υπόλοιπη ομάδα «ξέσπασε» σε γέλια κι έκανε πλάκα χωρίς τελειωμό στον Τριαντάφυλλο, με την Καρολίνα μάλιστα να τον βρίσκει… σέξι.

Ο νάρθηκας που έβαλε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor για τον τραυματισμό του

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θέλατε ηθική; Φάτε την καρύδα τώρα»

Σε επίθεση προς την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, με τον τραγουδιστή να εναντιώνεται… κατόπιν εορτής στους συμπαίκτες του, λέγοντας πως η ηθική στάση τους στο αγώνισμα στοίχισε στην νίκη.

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου στο ριάλιτι, οι παίκτες της μπλε ομάδας, που αποτελούν την νέα κλίκα, αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να βγάλει… στη σέντρα τους Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο. Οι «κόκκινοι» είχαν ευκαιρία για τρία πέναλτι, αλλά δεν τα αξιοποίησαν, ζητώντας το παιχνίδι να γίνει στα ίσια, αλλά βλέποντας τρεις παίκτες να τους κερδίζουν με 10-6 σε μια απίστευτη ανατροπή.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Λίγο αργότερα, γυρίζοντας στην παραλία, ο «Ντάφυ» τους είπε πως έκαναν λάθος, αν και αξίζει να σημειωθεί, ότι στη σύσκεψη δεν είχε πει απολύτως τίποτα. Θέλατε ηθική, ε; Πάρτε καρυδούλα τώρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, ενώ επιτέθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα αμέσως μετά.