Survivor 4: Ο Σάκης έρχεται κοντά με την Νικολέττα μετά την ένωση

Ποια Μαριαλένα και ποια Χριστίνα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Σάκης έρχεται κοντά με την Νικολέττα μετά την ένωση

Ο Σάκης Κατσούλης είναι λάτρης του ωραίου φύλου και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Τι και αν μπήκε στο Survivor 4 έχοντας μία μεγάλη ιστορία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η απόρριψη της τελευταίας τον έχει κάνει να ρίξει αλλού τα δίχτυα του και συγκεκριμένα, στην Νικολέτα.

Αρχικά ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία ήρθε κοντά ο Σάκης Κατσούλης, όμως κάτι ανάμεσα στα δύο παιδιά πήγε στραβά και τους βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια να έχουν απομακρυνθεί λίγο, όσον αφορά πάντα το ερωτικό κομμάτι. Τι συμβαίνει όμως με τον Σάκη; Πάντως στο μυαλό του αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε η Ελευθερία, ούτε η Χριστίνα, με την οποία είχε υπάρξει ζευγάρι για λίγο διάστημα πριν μπουν στο Survivor, αλλά ούτε και η Μαριαλένα με την οποία η σχέση τους πλέον έχει περάσει σε φιλικό σημείο!

Μετά την Ένωση ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα του! Και το όνομα αυτής; Νικολέτα Μαυρίδη! Τι και αν η κοπέλα φαίνεται να είχε ένα φλερτ με τον Παύλο Γαλακτερό, αυτό δεν είχε συνέχεια και μετά την Ένωση την έχει προσεγγίσει ο Σάκης Κατσούλης!

Survivor 4 ΝΙκολέτα Σάκης

Μάλιστα από το πάρτι της Ένωσης που θα δούμε σε λίγες ώρες, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα δούμε τα δύο παιδιά να έρχονται κοντά! Ο Σάκης θα προσεγγίσει την Νικολέτα και εκείνη θα γοητευτεί από τον παίκτη της των μπλε... διαβάστε τη συνέχεια για το νέο ειδύλλιο στο Survivor 4 στο Athensmagazine.gr