Survivor 4: Ήρθαν πολύ κοντά στην παραλία Παύλος και Νικολέτα

Λέτε να έχουμε νέο ειδύλλιο στο νησί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ήρθαν πολύ κοντά στην παραλία Παύλος και Νικολέτα

Οι παίκτες του Survivor 4 περνάνε πολύ από τον χρόνο τους στην παραλία, σε πλάνα τα οποία δεν βγαίνουν ποτέ στη δημοσιότητα, ανάμεσα στα αγωνίσματα και στα συμβούλια. Κάπου εκεί λοιπόν, σε μία μαγευτική παραλία του Άγιου Δομίνικου, ήρθαν κοντά ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Πρόκειται για δύο παίκτες που μπήκαν μαζί στο παιχνίδι πριν από μερικές εβδομάδες και από εκείνη τη στιγμή δεν έχουν δημιουργήσει εντάσεις αλλά αντιθέτως, έχουν συνεισφέρει στις νίκες των Κόκκινων.

Survivor 4 Παύλος

Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά είναι λογικό να έχουν έρθει κοντά αφού είχαν γνωριστεί από το ξενοδοχείο που διέμεναν από κοινού πριν μπουν στο παιχνίδι.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά βρίσκονται αρκετά κοντά απλά δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα και μπροστά στις κάμερες είναι απόμακροι, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Νίκο Μπάρτζη. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει "ζουμί" στην υπόθεση.

Survivor 4 Νικολέτα

Αρχικά να τονίσουμε πως και οι δύο και ο Παύλος και η Νικολέτα δεν είναι σε κάποια σχέση ή τουλάχιστον δεν το έχουν βγάλει προς τα έξω. Ο πρώτος φαίνεται ιδιαίτερα γλυκός και τρυφερός απέναντι στην κοπέλα με την οποία είναι κοντά σε ηλικία και δείχνουν να ταιριάζουν... διαβάστε τη συνέχεια για τον Παύλο και τη Νικολέτα στο Athensmagazine.gr