Survivor 4: Και ο Μπάρτζης με κλάματα για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

"Μακάρι να ήταν κι εκείνη εδώ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Και ο Μπάρτζης με κλάματα για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, και κάποιοι στενοχωρήθηκαν πολύ.

Αυτοί φυσικά ήταν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο Τζέιμς μάλιστα πλάνταξε στο κλάμα για την αποχώρηση της κολλητής του.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας on camera λύγισε και αυτός και έβαλε τα κλάματα λέγοντας πως θα θέλε να είναι πολύ στο παιχνίδι ακόμα η Άννα Μαρία και να απολαύσει κι εκείνη το πάρτι της ένωσης που τόσο πολύ περίμενε. Συγκεκριμένα είπε: "Μακάρι να ήταν κι εκείνοι εδώ να περνούσαμε καλά"

Οι δηώσεις του Νίκου για την Άννα Μαρία και τα κλάματα

Η ανάρτηση του συντρόφου της Άννας Μαρίας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Για πρώτη φορά ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη, Αρκάδιος Σβολάκης, έσπασε την σιωπή του και μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την αγαπημένη του που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως ο Αρκάδιος έχει τον λογαριασμό του στο instagram κλειστό, αλλά δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό που τον έχει φίλο βρήκε την επίμαχη ανάρτηση.

"Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης", έγραψε κάτω από την φωτογραφία που ποζάρει με την Άννα Μαρία Βέλλη, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο θέση σε όσα ακούγονται για εκείνη και τον Νίκο Μπάρτζη.