Survivor 4: Σπάραξε ο Τζέιμς για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

"Με εχει πονέσει πάρα πολύ που έφυγε δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σπάραξε ο Τζέιμς για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας

Με λυγμούς και κλάματα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4.

Ο Τζέιμς Καφετζής πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρηση της κολλητής του, όπως την αποκάλεσε, Άννας Μαρίας, κατηγορώντας τον εαυτό του και λέγοντας πως έφυγε εξαιτίας του.

Ο ίδιος δήλωσε πως όλο το βράδυ δεν έκλεισε μλάτι από την στεναχώρια και πως θα του λείψει πάρα πολύ από το παιχνίδι καθώς και από το πάρτι της ένωσης, που το ήθελε πολύ και η ίδια.

Το κλάμα του Τζέιμς για την Άννα Μαρία

Ξεκινάνε τα σούπερ έπαθλα! Το πρώτο κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ

Σήμερα έχουμε την Ένωση των ομάδων και πλέον περνάμε σε νέο κύκλο! Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για έπαθλα φαγητού και όχι μόνο! Ένα από τα αυτά τα έπαθλα θα είναι κάτι που περιμένουν οι παίκτες από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο Survivor, πριν από 3 μήνες!

Επικοινωνήσαμε με τον Άγιο Δομίνικο και μας ενημέρωσαν για όλα όσα πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες, την πρώτη της νέας εποχής, μετά την Ένωση των δύο ομάδων. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι που το ακούμε δεξιά και αριστερά λες και βλέπετε πρώτη φορά Survivor, αν και ο Γιώργος Λιανός μας έδωσε μία πρώτη γεύση!

Αγωνιστικά με την Ένωση των ομάδων δεν αλλάζει το παραμικρό. Δεν ψηφίζουν και οι δύο ομάδες πχ σε χαμένες ασυλίες, γιατί ακούω πως μετά την Ένωση θα κάνουν κόμμα Παππάς - Τριαντάφυλλος πχ για να μην βγαίνουν υποψήφιοι! Ο ένας είναι μπλε, ο άλλος κόκκινος! Σε χαμένες ασυλίες ο καθένας ψηφίζει για την ομάδα του! Το μόνο που αλλάζει είναι ότι οι δύο ομάδες θα μένουν σε κοινή παραλία. Αλλά και τα έπαθλα... διαβάστε τη συνέχεια για τα νέα έπαθλα στο Athensmagazine.gr