Survivor 4 - Ελευθερία: «Η Άννα Μαρία με είχε φάει»

«Μου είχε φάει τα σωθικά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ελευθερία: «Η Άννα Μαρία με είχε φάει»

Στο σημερινό επεσόδιο του Survivorπαίκτες πλύθηκαν, ντύθηκαν, βάφτηκαν και έγιναν κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι.

Όταν λούστηκαν και έκαναν μπάνιο δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους αφού τόσο καιρό τρώνε καρύδες και αυτή τη φορά είχαν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν σαμπουάν και αφρόλουτρα μόνο με το άρωμά της!

Αφού αναζωογωνήθηκαν λοιπόν ξεκίνησε το...κράξιμο. Για ποιον; Μα ένα είναι το επίτιμο πρόσωπο της βραδιάς και αυτό δεν είναι άλλο από την Άννα Μαρία.

Η Ελευθερία και η Μαριαλένα πλησίασαν τον Τριαντάφυλλο και ξεκίνησαν να του λένε όλα όσα έκανε η Άννα Μαρία όταν μπήκε στους Μπλε.

"Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που μου έφαγε τα σωθικά" είπε μεταξύ άλλων.

Όσα είπε η Ελευθερία για την Άννα Μαρία

Ο καυγάς του Ντάφυ και του Κώστα

Μετά τα κλάματα και τα κακόβουλα σχόλια για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το Survivor, η κόκκινη ομάδα ήθελε να στήσει ένα "πάρτι" για να είναι έτοιμη για το πάρτι της ένωσης.

Ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος «παραβίασε» το πρόχειρο κατάλυμα που είχε φτιάξει ο τραγουδιστής με τον Αλέξη Παππά, πριν ο δεύτερος πάει στην μπλε ομάδα!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τον φώναξε με χαρά για να δει τι έκανε και πώς είχε σκοπό να υποδεχτεί τον Αλέξη Παππά στην παραλία μετά την Ένωση και ο Τριαντάφυλλος δεν πίστευε στα μάτια του.
Ενοχλήθηκε πάρα πολύ καθώς όπως είπε είχε αναμνήσεις από το συγκεκριμένο σημείο και δεν ήθελε ούτε ο Αλέξης Παππάς να το δει σε τέτοια κατάσταση.

«Μεγάλη μ…α, ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που έκανε γιατί το φτιάξαμε και το κερδίσαμε με κόπο. Είσαι μ…ς. Δεν είναι αυτό πλάκα.» Ωστόσο η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει φτιάξει τίποτα με τα χέρια του, τον έκανε πυρ και μανία: «Τι εννοείς; Κάνε μας την χάρη. Ποιος είσαι εσύ και με κοροϊδεύετε; Πας και κάνεις μ…α. Είσαι απαράδεκτος, ανόητος. Άραξε και κάνε μας την χάρη.

Στον καβγά πήραν θέση και οι υπόλοιποι παίκτες και επικράτησε μεγάλη ένταση στην παραλία.