Survivor 4: Αγνώριστοι οι παίκτες μετά το make over

Όλες οι εμφανίσεις αγόρια κορίτσια! Εσάς ποια σας άρεσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αγνώριστοι οι παίκτες μετά το make over

Στο σημερινό επσιόδιο του Survivor oι παίκτες πλένονται, ντύνονται και βάφονται και γίνονται κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι.

Όπως μας ενημέρωσε ήδη από εχθές ο Γιώργος Λιανός, οι επαγγελματίες τραγουδιστές δε θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού. Όλοι οι παίκτες ωστόσο θα απολαύσουν το πάρτι που θα γίνει με τον Τζέισον Ντερούλο, μαζί με τους παίκτες από το τουρκικό και το ρουμάνικο Survivor.

Ήρθε η ώρα λοιπόν που έγινε το ολικό make over ων παικτών καθώς όλοι "μεταμορφώθηκαν" και θυμήθηκαν και οι ίδιοι πως ήταν πριν μπουν στο παιχνίδι.

Αγόρια και κορίτσια έγιναν αγνώριστοι και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος είναι καλύτερος. Εσάς ποιος σας αρέσει;

Το make over των παικτών

Ο καυγάς του Ντάφυ και του Κώστα

Μετά τα κλάματα και τα κακόβουλα σχόλια για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το Survivor, η κόκκινη ομάδα ήθελε να στήσει ένα "πάρτι" για να είναι έτοιμη για το πάρτι της ένωσης.

Ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος «παραβίασε» το πρόχειρο κατάλυμα που είχε φτιάξει ο τραγουδιστής με τον Αλέξη Παππά, πριν ο δεύτερος πάει στην μπλε ομάδα!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τον φώναξε με χαρά για να δει τι έκανε και πώς είχε σκοπό να υποδεχτεί τον Αλέξη Παππά στην παραλία μετά την Ένωση και ο Τριαντάφυλλος δεν πίστευε στα μάτια του.
Ενοχλήθηκε πάρα πολύ καθώς όπως είπε είχε αναμνήσεις από το συγκεκριμένο σημείο και δεν ήθελε ούτε ο Αλέξης Παππάς να το δει σε τέτοια κατάσταση.

«Μεγάλη μ…α, ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που έκανε γιατί το φτιάξαμε και το κερδίσαμε με κόπο. Είσαι μ…ς. Δεν είναι αυτό πλάκα.» Ωστόσο η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει φτιάξει τίποτα με τα χέρια του, τον έκανε πυρ και μανία: «Τι εννοείς; Κάνε μας την χάρη. Ποιος είσαι εσύ και με κοροϊδεύετε; Πας και κάνεις μ…α. Είσαι απαράδεκτος, ανόητος. Άραξε και κάνε μας την χάρη.

Στον καβγά πήραν θέση και οι υπόλοιποι παίκτες και επικράτησε μεγάλη ένταση στην παραλία.