Survivor 4: Ο Σάκης βαθμολόγησε την Μαριαλένα με 10

Τραγούδησε το “αγοράκι μου στο τέλος θα το δεις κοριτσάκι σαν εμένα δεν θα βρεις"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Σάκης βαθμολόγησε την Μαριαλένα με 10

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor καθώς ήταν το πάρτι της Ένωσης, oι παίκτες πλήθυκαν, ντύθηκαν, βάφτηκαν και έγιναν κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι.

Όλα αυτά όμως χωρίς διαγωνισμό τραγουδιού δεν θα είχαν κανένα νόημα!

Λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός, έκανε μια ανακοίνωση που τους ξετρέλανε όλους!

Όπως όλοι λοιπόν έτσι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει και ερμήνευσε το «Αγοράκι μου» και στα πλάνα βλέπαμε τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη να της δείχνει κάποιες σημειώσεις.

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γιώργο Λιανό οποίος θέλησε φυσικά να μάθει τι έγραφαν τα σημειώματα ενώ πέταξε παράλληλα τα υπονοούμενά του για το πρώην ζευγάρι.

Όλα τα υπονοούμενα του Λιανού για τον Σάκη και τη Μαριαλένα

Ο καυγάς του Ντάφυ και του Κώστα

Μετά τα κλάματα και τα κακόβουλα σχόλια για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το Survivor, η κόκκινη ομάδα ήθελε να στήσει ένα "πάρτι" για να είναι έτοιμη για το πάρτι της ένωσης.

Ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος «παραβίασε» το πρόχειρο κατάλυμα που είχε φτιάξει ο τραγουδιστής με τον Αλέξη Παππά, πριν ο δεύτερος πάει στην μπλε ομάδα!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος τον φώναξε με χαρά για να δει τι έκανε και πώς είχε σκοπό να υποδεχτεί τον Αλέξη Παππά στην παραλία μετά την Ένωση και ο Τριαντάφυλλος δεν πίστευε στα μάτια του.
Ενοχλήθηκε πάρα πολύ καθώς όπως είπε είχε αναμνήσεις από το συγκεκριμένο σημείο και δεν ήθελε ούτε ο Αλέξης Παππάς να το δει σε τέτοια κατάσταση.

«Μεγάλη μ…α, ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που έκανε γιατί το φτιάξαμε και το κερδίσαμε με κόπο. Είσαι μ…ς. Δεν είναι αυτό πλάκα.» Ωστόσο η ατάκα του Κώστα Παπαδόπουλου ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έχει φτιάξει τίποτα με τα χέρια του, τον έκανε πυρ και μανία: «Τι εννοείς; Κάνε μας την χάρη. Ποιος είσαι εσύ και με κοροϊδεύετε; Πας και κάνεις μ…α. Είσαι απαράδεκτος, ανόητος. Άραξε και κάνε μας την χάρη.

Στον καβγά πήραν θέση και οι υπόλοιποι παίκτες και επικράτησε μεγάλη ένταση στην παραλία.