Σταμούλης για Survivor 4: «Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία καθόριζαν τις ψηφοφορίες»

«Με την έλευση των νέων παικτών υπήρξε ένα αντίπαλο δέος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταμούλης για Survivor 4: «Τζέιμς, Νίκος και Άννα Μαρία καθόριζαν τις ψηφοφορίες»

Ο Κρις Σταμούλης μίλησε για το Survivor 4 και την πρώην ομάδα του την Μπλε, λέγοντας πως ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία καθόριζαν τις ψηφοφορίες και πως με την είσοδο των νέων παικτών υπήρξε αντίπαλο δέος.

Η δήλωση του Σταμούλη για Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία στο Survivor 4

Μέσα από αυτήν την ιστορία, θεωρείτε ότι ξεσκεπάστηκαν ο Τζέιμς, ο Νίκος και η Άννα Μαρία;

«Ναι, φάνηκε το πόσο στρατηγικά σκέφτονταν και πώς καθόριζαν τις ψηφοφορίες, ενώ με την έλευση των νέων παικτών υπήρξε ένα αντίπαλο δέος. Αναδύθηκε αυτή η νέα ομάδα, επομένως ο Τζέιμς άρχισε να χάνει σιγά σιγά τη δύναμη του».

Νιώθετε δικαιωμένος;

«Ναι, γιατί ουσιαστικά επαληθεύτηκαν τα λεγόμενά μου, και αυτό βλέπω και από κόσμο. Όλοι μου λένε ότι η δίκιο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το ριάλιτι επιβίωσης,

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ο Κρις Σταμούλης είχε δηλώσει συμμετοχή και στο πρώτο Survivor

Survivor 4 Κρις Σταμούλης για Καλίδη

O Κρις Σταμούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύπτοντας πως είχε δηλώσει συμμετοχή και για τον πρώτο κύκλο του Survivor.

Παράλληλα μίλησε για τους καυγάδες που σημειώνονταν στα συμβούλια αλλά και για το αίσθημα της πείνας που δεν έφυγε ποτέ.

«Τις πρώτες μέρες αντιλαμβανόμασταν την βρωμιά, τις επόμενες μέρες δεν το καταλαβαίνεις καν. Οι καινούργιοι παίκτες μας έλεγαν ότι πραγματικά μυρίζουμε. Μου λείπει πολύ ο Άγιος Δομίνικος και το καλοκαιρινό vibe που είχε το νησί.

Ασχολούμαι πολύ με τη γυμναστική και γι΄αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες μου στο Instagram είμαι ημίγυμνος. Τελείωσα πρόσφατα την Νομική, έδωσα και τις επιπλέον εξετάσεις και έγινε δικηγόρος. Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο πρώτο Survivor και ενώ έφτασα κοντά δεν με πήραν. Πέρασαν τα χρόνια και να που τελικά, άμα θέλεις κάτι έρχεται.

Μακάρι να ξαναμπώ, έχω ακούσει τις φήμες. Θα πήγαινα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν μου έκλειναν αεροπλάνο για να φύγω σήμερα, θα έφευγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το χειρότερο απ' όλα είναι η πείνα. Τη νιώθεις στο σώμα. Με το παραμικρό, επειδή πεινάς αρπάζεσαι και μαλώνεις. Η πείνα δεν συνηθίζεται ποτέ. Όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν τα φαγητά που έτρωγα στην Ελλάδα και τι θα φάω μετά.

Βρήκα στο πάτωμα ένα σάπιο μισοφαγομένο μήλο και το έφαγα από τη μία μεριά. Είχα βρει και κάτι πένες που ήταν πεσμένες στο χώμα και τις πήρα και τις έφαγα. Αν μου λέγατε ότι θα το έκανα αυτό ποτέ στη ζωή μου θα σας έλεγα ότι είστε τρελοί. Δεν με ένοιαξε καν. Τις τελευταίες μέρες ήθελα να βγω αλλά όταν άκουσα το όνομά μου στεναχωρήθηκα.

Έπαθα κατάθλιψη όταν ήρθα στην Ελλάδα. Η σκέψη μου είναι εκεί θέλω να γυρίσω απεγνωσμένα. Τα συμβούλια έχουν μεγάλες εντάσεις, βλέπετε μόνο ένα μικρό ποσοστό. Αυτή η ένταση που βγαίνει μας κάνει καλό. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος δεν έχουν να κάνουν τόσο με τον χαρακτήρα μας, γιατί λειτουργούμε με βάση την πείνα. Ξεχνάμε ότι ο κόσμος μας παρακολουθεί.

Όταν με είδα στον καθρέφτη δεν μπορούσα να με συνηθίσω. Είχα τόση άμμο που λούστηκα τέσσερις φορές για να φύγει».