Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Ο Καλίδης ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε»

«Δεν θεωρώ ότι αδικήθηκε, γιατί αγωνιστικά ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Ο Καλίδης ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε»

Ο Κρις Σταμούλης μετά την άκρως αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly,μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, μίλησε για τον Πάνο Καλίδη.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής, "άδειασε" τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως μάζεψε τα χρήματα που ήθελε και αποχώρησε.

Οι δηλώσεις του Σταμούλη για τον Καλίδη στο Survivor 4

Την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη την περιμένατε;

Νομίζω ότι ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε, συν το γεγονός ότι τον κούρασε το παιχνίδι. Επομένως το περίμενα, όχι όμως τόσο σύντομα.

Survivor 4 Κρις Σταμούλης για Καλίδη

Θεωρείτε ότι αδικήθηκε με την επίθεση που δέχτηκε;

Όταν ήμουν εγώ υποψήφιος, έλεγα ότι ο Πάνος είναι αδύναμος αγωνιστικά και ο Τζέιμς και οι άλλοι τον υπερασπίζονταν. Και μόλις έφυγα, ο Τζέιμς άρχισε να λέει αυτά που έλεγα. Για να διώξει εμένα, ακολούθησε μια στρατηγική υπερασπιζόμενος τον Πάνο. Μετά ο Πάνος πήγε με τον Σάκη, και εκείνος έλεγε αυτά που έλεγα εγώ. Δεν θεωρώ όμως ότι αδικήθηκε, γιατί αγωνιστικά ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης.

"Θέλω πολύ να επιστρέψω στο παιχνίδι"

Ο Κρις Σταμούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει εννοείται τα δρόμενα του Survivor κι όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο.

Αρχικά ο Κρις Σταμούλης αναφέρθηκε στις φήμες περί επιστροφής του στο παιχνίδι λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ελπίζω αυτή η φημολογία να ισχύει γιατί θα ήθελα να επιστρέψω στο Survivor πάρα πολύ. Είμαι πανέτοιμος, αν μου πεις έχει πτήση για Άγιο Δομίνικο, έχω φύγει."

Στη συνέχεια στην εκπομπή έπαιξε ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο φαινόταν ο Ασημακόπουλος να την λέει στον Ντάφυ επειδή μετά από τόσο καιρό ξεκίνησε να θέλει να κάνει πράγματα για την καλύβα..

Ο Κρις δικαιολόγησε και τις δυο πλευρές χωρίς να πάρει άμεσα θέση αναφέροντας: "Είναι λίγο περίεργο το γεγονός πως δεν έχει αποφασίσει ποτέ να μαγειρέψει αλλά από την άλλη τον καταλαβαίνω γιατί βλέπω πως όλη η ομάδα έχει πέσει πάνω του και βλέπω πολύ επιθετικότητα οπότε κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός."