Survivor 4: Άγριο κράξιμο στην Ελευθερίου - «Μπέρδεψε την βαθμολογία με το IQ της»

Τo Twitter δεν την λυπήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Άγριο κράξιμο στην Ελευθερίου - «Μπέρδεψε την βαθμολογία με το IQ της»

Το χθεσινό 28/3 επεισόδιο του Survivor 4 ήταν άκρως απολαυστικό, αφού δεν είδαμε αγωνίσματα και ιδρώτες, αλλά μουσική και χορό. Ωστόσο, οι βαθμολογίες απογοήτευσαν μερικούς παίκτες, ενώ κάποιες έκαναν έξαλλο το Twitter. Όπως αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έβαλε κάτω από 5 και στον Νίκο Μπάρτζη αλλά και στον Τζέιμς Καφετζή, με τους οποίους έχει τσακωθεί αρκετές φορές στην παραλία. Η βαθμολογία της λοιπόν δεν αφορούσε τη φωνή τους αλλά τα νεύρα που τους έχει, με χρήστες του Twitter να αναφέρουν πως έβγαλε ο κόμπλεξ της.

Βέβαια, το Twitter το πήγε σε άλλο level, αφού αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στην Eurovision όπου με το τραγούδι της έφτασε στην 17η θέση.

Survivor 4 Ελευθερίου

Survivor 4 Ελευθερίου Twitter

Survivor 4 Twitter

Ελευθερίου Twitter

Twitter Survivor 4 Ελευθερίου

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα της Ελευθερίας Ελευθερίου

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Το 2009 συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού The Χ-Factor, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5).

Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις και από τότε είδε την καριέρα της να παίρνει ανωδική πορεία.