Survivor 4 trailer 29/3: Παππάς και Ντάφυ πλακώνονται άσχημα με τον Παπαδόπουλο

"Κάτσε ρε μη με ακουμπάς"

Survivor 4 trailer 29/3: Παππάς και Ντάφυ πλακώνονται άσχημα με τον Παπαδόπουλο

Ξινό όπως φαίνεται θα τους βγει στο χθεσινό γλέντι στο πάρτι της ένωσης! Μπορεί το βράδυ της Κυριακής όλοι στο Survivor να έδειχναν αγαπημένοι και μονιασμένοι αλλά... ένα 24ωρο μετά τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει.

Πρώτη μέρα που οι δυο ομάδες ενώνονται και μένουν όλοι οι παίκτες στην ίδια παραλία. Σφαγή.

Γίνεται ακριβώς αυτό που σας είχαμε πει καιρό τώρα, Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος από εκεί που σφάζονταν όντας στα απέναντι στρατόπεδα τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και ο πρώτος στόχος τους είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Με το καλημέρα σας διαδραματίζεται μεγάλος καυγάς στην καλύβα με τον Κώστα να έρχεται σε ένταση και με τους δυο. Ο Αλέξης ανακοινώνει στην κάμερα πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ζαχαροπλάστη...

Πρώτος αγώνας ασυλίας, λοιπόν, σήμερα. Ο στίβος μάχης έχει και υγρό στοιχείο αλλά δεν παίζει τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλει ταχύτητα, αντοχή και στόχο κλασικά. Το Youweekly.gr από τα χαράματα της Δευτέρας σας αποκάλυψε και ποια ομάδα κερδίζει αλλά και ποιος είναι αυτός που παίρνει την ατομική ασυλία! Θα γίνουν πραγματάκια σήμερα και στο συμβούλιο.

Έχουμε και πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση σήμερα και... τώρα ξεκινάει το καλό. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα σας έχουμε και το όνομα. Είναι δυνατόν να σας αφήσουμε έτσι; Αφού ξέρετε ότι όλα από εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι...

Το σημερινό 29/3 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!