Survivor 4 spoiler 29/3: Ποια ομάδα κερδίζει τoν πρώτο αγώνα ασυλίας

Μπλε ή κόκκινοι; Είναι οριστικό.

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 29/3: Ποια ομάδα κερδίζει τoν πρώτο αγώνα ασυλίας

Οριακά εχθές, Κυριακή 28/3, που παρακολουθούσα το επεισόδιο της ένωσης του Survivor 4... ζήλεψα! Μεταμορφώσεις παικτών, μπόλικο φαγητό, διαγωνισμός τραγουδιού (για κάποιους δεν πήγε πολύ καλά αυτό), ο Jason Derulo... Κυριακή ήταν και πάει, όμως! Από σήμερα, Δευτέρα 29/3, επιστρέφουμε στα παλιά! Στην απλυσιά, στην καρύδα και στους αγώνες ασυλίας και επάθλων! Πρώτη ασυλία απόψε... και ξέρουμε από τώρα το αποτέλεσμα.

Ώρα 07:11 το πρωί και το trailer δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ώστε να δούμε λίγο στίβο μάχης και πως τσουλάει η πρώτη μέρα της κοινής συμβίωσης μπλε και κόκκινων. Δεν θέλω να ξεχνιέστε... Η ένωση δεν άλλαξε κάτι, οι ομάδες θα συνεχίσουν να ισχύουν και οι Κόκκινοι θα συνεχίσουν να παλεύουν απέναντι από τους μπλε, το μόνο διαφορετικό είναι πως πια οι παίκτες θα μένουν όλοι μαζί, στην ίδια παραλία, και παρά τις ομάδες που αγωνιστικά θα υφίστανται θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαμορφωθούν από δω και πέρα οι φιλίες...

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει πως Τζέιμς και Νίκος που έχουν μείνει... στον άσσο μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, θα πλησιάσουν άτομα από τους Κόκκινους μπας και καταφέρουν να ενταχθούν κάπου για περισσότερες ελπίδες να επιβιώσουν, αλλιώς δυο άτομα είναι... θα τους φάνε στην στροφή.

Ποια ομάδα κερδίζει την σημερνή 29/3 ασυλία στο Survivor

Survivor 4 spoiler 29/3 ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Μπορεί trailer να μην έχουμε, λοιπόν, ακόμα αλλά ο άνθρωπός μου το αποτέλεσμα το ξέρει και δεν αλλάζει καθώς το αγώνισμα έχει ήδη γυριστεί! Μου το είπε από εχθές, επικρατούν οι Μπλε σήμερα, που αυτό σημαίνει πως θα βγει στον τάκο Κόκκινος. Καιρό έχουμε να το δούμε αυτό...

Έχουμε και ατομική ασυλία... και υποψήφιο παίκτη, ένα ένα. Για σκορ μου είπε χαρακτηριστικά "θα έχει αγωνία". Περνάνε μπροστά οι Μπλε με 3-4 πόντους διαφορά, αυτό ξέρω αυτό σας λέω.

ΒΓΗΚΕ ΤΟ TRAILER ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!