Survivor 4 spoiler 29/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αλίμονο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 29/3: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από σήμερα ξεκίνησαν οι αγαπημένες μας μέρες, αυτές που δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα από τις πληροφορίες που μας κατακλύζουν η μια μετά την άλλη φυσικά για το Survivor 4!

Από το πρωί, γύρω στις 7 και κάτι πρέπει να ήταν, που σας αποκαλύψαμε ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 29/3 την πρώτη ασυλία μετά την ένωση και λίγο αργότερα σας δώσαμε και το όνομα του παίκτη που κερδίζει την ατομική ασυλία. Τι μας έμεινε; Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση!

To trailer η αλήθεια είναι πως άργησε να κυκλοφορήσει σήμερα αλλά μας αντάμειψε με το που βγήκε αφού θα γίνει πραγματικός χαμός σήμερα στην παραλία που θα μαζευτούνε όλοι οι παίκτες και θα ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο σημερινό 29/3 επεισόδιο του Survivor

Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ. Μπλε κερδίζουν σήμερα, όποιοι μας διάβαζαν το ήξερα από πολύ νωρίς το πρωί και ο Γιώργος Κόρομι θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία. Άρα τον υποψήφιο τον φαντάζεστε απλά θα σας τον πω για επιβεβαίωση.

Δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά δει. Ξέρουμε πολύ καλά ποιον δεν αντέχει καθόλου στην παραλία η ομάδα. Μα φυσικά τον Τριαντάφυλλο, κι ας χόρευαν και τραγουδούσαν όλοι εχθές αγκαλιά. Κάποια πράγματα δεν τα ξεχνάς ποτέ.

Survivor 4 spoiler 29/3 πρώτος υποψήφιος

Βέβαια, να αναφέρουμε πως τα πράγματα γενικά δεν είναι καλά με την υγεία του Ντάφυ. Απέχει ήδη αρκετές εβδομάδες από τα αγωνίσματα και νέες πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι γιατροί του είπαν πως πρέπει να αποχωρήσει για να γίνει καλά.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!