Ευτυχείτε: Έξαλλη η Καινούργιου με τον Παππά - «Τραγικός»

«Πες ότι η Άννα Μαρία έχει κάνει τα χείριστα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς αυτή την ατάκα "καρκίνωμα";»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Έξαλλη η Καινούργιου με τον Παππά - «Τραγικός»

Χαμός επικρατεί από χθες όπου ο Αλέξης Παππάς χαρακτήρισε την Άννα Μαρία Βέλλη "καρκίνωμα". Μέχρι και η αδερφή του Τζέιμς Καφετζή θέλησε να πάρει δημόσια θέση. Ενώ, το γεγονός σχολίασε και το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά στο πλατό.

«Είναι δυνατόν; Πες ότι η Άννα Μαρία έχει κάνει τα χείριστα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς αυτή την ατάκα "καρκίνωμα"; Ένα παιχνίδι είναι…», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει πως κανονικά έπρεπε να κοπεί στο μοντάζ και την Καινούργιου να συνεχίζει λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς είναι τραγικός.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Και ο Κοψιδάς έχει κάνει έξαλλη την Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Κοψιδά μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4 και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το παιχνίδι και τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο είχαν έρθει σε κόντρα.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου», είπε ο ηθοποιός για τον τραγουδιστή, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει και να μην συγκρατήσει τα λόγια της και τα νεύρα της.

«Γενικότερα, πολλές φορές νομίζω ότι μπορεί κάποια πράγματα να έχουν βάση, όμως, δεν λέγονται τηλεοπτικά γιατί είναι άκρως προσβλητικά.

Και επίσης να πούμε ότι και ο Κοψιδάς, όπως και εμείς, δεν είναι καθηγητής πανεπιστημίου, δεν είναι η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ για να κρίνει το μορφωτικό επίπεδο ενός άλλου ανθρώπου. Και ειδικά όταν είσαι τηλεοπτικά, αυτή είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ευγένειας και παιδείας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.