Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε ο Πάνος Καλίδης και τα αποκάλυψε όλα για το Survivor

«Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε ο Πάνος Καλίδης και τα αποκάλυψε όλα για το Survivor

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πάνος Καλίδης εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε τα πάντα για το Survivor.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε τόσο στην μπλε ομάδα όσο και στην γνωριμία που είχε με κάποιους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι.

Καλό Μεσημεράκι εισέβαλλε ο Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης που μαγείρεψε στην αγαπημένη του φακόρυζο, είπε χαρακτηριστικά: «Με την Μαριαλένα τυχαίνει να την ξέρω από έξω, το αγόρι που έχει εδώ τυχαίνει να γνωριζόμαστε, γιατί ο Γιώργος γνωρίζεται με την Λεάννα είναι συνεργάτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και η Μαριαλένα και ο Σάκης και ο Ταβλαδάκης. Με τον James, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη ήμασταν πολύ κοντά και ξαφνικά με την έλευση των νέων παιδιών επικρατούσε ένα σενάριο ότι είμαστε μακριά από την ένωση και σκεφτόμασταν πιο πιεστικά. Εγώ πιεζόμουν με την καινούργια τετράδα ξέφευγα και πέρναγα ωραία ξεκολλούσε το μυαλό μου».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην απόφαση να μπει στο Survivor ενώ εξέφρασε και την άποψη του για την Άννα Μαρία Βέλλη: «Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν φέτος με χαρακτήρες γιατί εγώ δεν είμαι και αθλητικός άνθρωπος, εγώ όταν έκανα το casting τους ρώτησα τι είδατε σε εμένα γιατί πίνω καπνίζω και δεν αθλούμαι. Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου… Οι κακουχίας η πείνα, η απομόνωση σε κάνει να σκέφτεσαι περίεργα, μέσα τα βλέπεις αλλιώς… Η Άννα Μαρία ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας είχε την δική της σκέψη και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους».

Φωτογραφίες του Πάνου Καλίδη στον Άγιο Δομίνικο πίσω από τα παρασκήνια του παιχνιδιού

Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται σκέψεις του για το παιχνίδι ή και στιγμιότυπα από το νησί.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε αυτή τη φορά με τους διαδικτυακούς του φίλους δύο φωτογραφίες που τράβηξε, λίγο αφού αποχώρησε από το παιχνίδι σε μία από τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία με δύο ανθρώπους που συμμετέχουν στην παραγωγή του ριάλιτι.

Πάνος Καλίδης Άγιος ΔομίνικοςΠάνος Καλίδης Survivor