Survivor 4 - Τζέιμς: «Άστους να μαλώνουν να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας»

Έβλεπαν τον Παππά να τσακώνεται με τον Παπαδόπουλο και γελούσαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τζέιμς: «Άστους να μαλώνουν να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας»

Μπορεί το επεισόδιο της Δευτέρας (29/3) στο Survivor να άρχισε με έντονους καβγάδες από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αλλά ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συνέχισαν... στον χαβά τους από το πάρτι της ένωσης, παρακολουθώντας το θέαμα και γελώντας με την ψυχή τους.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας πήγαν στην «κόκκινη» παραλία και οι εντάσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο που τσακώθηκαν... για μια τουρκική τουαλέτα. Σε αυτό το περιστατικό υπήρξαν παίκτες, που γελούσαν, όπως ο Ηλίας που τσάντισε με τη συμπεριφορά του τον Τριαντάφυλλο.

Δύο ακόμη παίκτες, που κάθονταν και γελούσαν, ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος, δείχνοντας έναν άλλο εαυτό, που διασκεδαστικό από την ημέρα του πάρτι της ένωσης. Οι δυο τους δεν κατανοούσαν το λόγο του τσακωμού, κάτι που επεσήμαναν στην κάμερα μαζί με το γεγονός, ότι οι καβγάδες άρχισαν πριν καν τελειώσει η μετακόμισή τους.

Οι αντιδράσεις του Τζέιμς και του Μπάρτζη στον καυγά που έγινε μετά την ένωση στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Τζέιμς "έφαγε" χυλόπιτα από την Τουρκάλα παίκτρια λόγω ηλικίας

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, οι παίκτες Μπλε και Κόκκινης ομάδας πλύθηκαν, ντύθηκαν και διασκέδασαν στο party της ένωσης. Μάλιστα, συναντήθηκαν και με τους Τούρκους παίκτες, με τον Τζέιμς να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια κοπέλα.

Ο Τζέιμς φλέρταρε μπροστά σε όλους την παίκτρια, ενώ στην συνέχεια η κουβέντα ανάμεσα τους συνεχίστηκε στο party πριν το καραόκε. Ωστόσο στον ΣΚΑΙ, είδαμε μέχρι ένα σημείο την κουβέντα τους.

Στην Τουρκία έδειξαν και την χυλόπιτα που έφαγε ο Τζέιμς Καφετζής λόγω ηλικίας, καθώς η Τουρκάλα παίκτρια είναι αρκετά μεγαλύτερη του.