Survivor 4 - Παππάς: «Ο Ηλίας ξέρει να κάνει μόνο τον Spiderman»

«Κρίμα γιατί το κοινό στο οποίο απευθύνεσαι δεν μπορεί να στείλει μήνυμα να σε ψηφίσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παππάς: «Ο Ηλίας ξέρει να κάνει μόνο τον Spiderman»

Σε επίθεση προς τον Ηλία Μπόγδανο προχώρησαν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς στο συμβούλιο του Survivor 4 με τους δύο να τους κάνουν... έλεγχο για τον τρόπο, με τον οποίο πανηγυρίζει, αντικρούοντας έτσι τη δική του άποψη για όσα έγιναν στο προηγούμενο αγώνισμα επάθλου.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ηλία, εκείνος ανέφερε το τι έγινε σχετικά με τις κατηγορίες της μπλε ομάδας για τις οδηγίες της κλίκας στην κόκκινη. Ο «Ντάφυ» δεν τον άφησε να ολοκληρώσει και άμεσα επενέβη μαζί με τον Αλέξη, τονίζοντας πως τα γεγονότα δε συνέβησαν με τον τρόπο, που τα εξηγούσε.

Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης είπε πως ο πανηγυρισμός του σαν του Spiderman, είναι «σαν πανηγυρισμός 5χρονου». Παράλληλα, πρόσθεσε πως «δεν ξέρω αν θα βρεις κοινό να ταυτιστεί μαζί σου».

Τα σχόλια του Αλέξη Παππά για τον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Ντάφι μου είπε τη μέρα που τσακωθήκαμε ότι "έσκισα" το εισιτήριό μου για τον τελικό»

«Βόμβα» έριξε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας για τον Τριαντάφυλλο ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια προσπάθεια του συμπαίκτη του στο Survivor να τον προσεγγίσει, θεωρώντας πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

Οι δύο παίκτες μοιάζει να έχουν τις διαφορές τους εσχάτως, με τον «Ντάφυ» να επιτίθεται στο συμπαίκτη του μπροστά στην κάμερα για την αντίδρασή του στο περιστατικό του Αλέξη με τον Κώστα. Ο Ηλίας δε θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα, όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός, ωστόσο ο συμπαίκτης του δεν τον άφησε σε ησυχία.

Ο Τριαντάφυλλος επαναλάμβανε διαρκώς, ότι ο Ηλίας και η υπόλοιπη ομάδα τον ειρωνεύεται για τα πάντα και ο τελευταίος, εκείνη τη στιγμή, έκανε την αποκάλυψη. «Ήρθε μια μέρα και μου είπε "Λιάκο, είσαι καλός παίκτης και πας για τελικό, αλλά με τον τρόπο σου πετάς το εισιτήριό σου". Αυτό είπε και σε άλλους έξι παίκτες», ανέφερε σε άλλο ένα περιστατικό, για το οποίο κατηγορείται ο «Ντάφυ» σε προσπάθεια να επηρεάσει τους συμπαίκτες του με κάποιο μέσο, θεωρώντας πως έχει ως «όπλο» την ψήφο του κοινού