Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί ο Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά»

«Στο φετινό Survivor προβάλλονται πολύ περισσότερο στο κομμάτι των reality»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί ο Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day με αφορμή το Survivor 4 και μίλησε για τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του ριάλιτι.

Ο αγαπημένος Ντάνος αρχικά ανέφερε χαρακτηριστικά για την ένωση που είχε βρεθεί εκείνος με αφορμή το party που έκαναν οι παίκτες του 4ου κύκλου του ριάλιτι: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από τρεισήμισι μήνες και το να αισθάνεσαι καθαρός. Έπρεπε να φάμε όσα είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε.

Το κακό είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα στο αποτέλεσμα. Ήταν μια μέρα χαλάρωσης. Προσπαθώ να ξεχάσω ότι τραγούδησα, αλλά δεν γίνεται. Ήταν το Ξυλούρη, η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου».

Όσο για το φετινό survivor, είπε: «Είδα λίγο στην αρχή το φετινό Survivor γιατί είχαμε συζητήσει τότε να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι λίγο διαφορετικό και προβάλλονται πολύ περισσότερο στο κομμάτι των reality κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί και ο Γιώργος Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά».

Και αποκάλυψε: «Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, θα δούμε. Είναι με άλλη ομάδα και όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε»!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor 4: «Οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor και από τους πιο αγαπητούς στο τηλεοπτικό κοινό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 4ο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, όπου προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Ντάνος - όπως τον γνωρίσαμε - σχολίασε πως ο συγκεκριμένος κύκλος δεν είναι ο πιο δύσκολος, ενώ οι παίκτες που ήδη βρίσκονται μέσα μαθαίνουν τι συμβαίνει έξω από του νέους πους μπαίνουν.

«Δεν το βλέπω πολύ όχι, το ξεκίνησα λίγο γιατί είχαμε κάνει συζητήσεις για να το παρουσιάσω. Είναι μια χρονιά διαφορετική. Είδα ότι υπάρχει διαφοροποίηση στην ψηφοφορία αλλά και ότι προστίθενται παίκτες χαλάει και την άγνοια των παικτών κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor 4

Είχαμε κάνει συζητήσεις τηλεφωνικές, δεν προχώρησε. Ήταν ένα μήνα πριν ξεκινήσει, είχαμε πει κάποιες λεπτομέρειες αλλά δεν προχώρησε. Ο Γιώργος Λιανός κούμπωσε στο φετινό Survivor. Του αξίζει ένα μπράβο και του ταιριάζει», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για το αν είναι το πιο δύσκολο που έχει γίνει ποτέ: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στα social media, δεν πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο. Οι παίκτες ενημερώνονται από τις προσθήκες για το τι γίνεται. Το ψάρεμα είναι πολύ σημαντικό και η τοποθεσία που μπορεί να σου δώσει ψάρια. Στη δική μας περιοχή είχε κύμα. Είμαι βέβαιος ότι βιώνουν δυσκολίες τα παιδιά και να είναι υγιής». Καλεσμένη στο The 2night όπου μίλησε για το Survivor, ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο.