Survivor 4 - Κονδυλάτος: "Έβγαινα αυστηρός και κακός από το μοντάζ που γινόταν"

"Με έχουν εκφοβίσει γι’ αυτό που ήμουν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κονδυλάτος:

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Happy day για το Survivor έκανε την εμφάνισή του και ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, το πρωί της Δευτέρας, άνοιξε την καρδιά του στην δημοσιογράφο της εκπομπής κι εκτός από την εμπειρία του για το παιχνίδι μοιράστηκε και πράγματα για την παιδική και εφηβική του ηλικία.

Η συνέντευξη του Περικλή Κονδυλάτου

«Μέσα στο παιχνίδι είχαμε ωκεανούς από δάκρυα. Έβγαινα αυστηρός και κακός από το μοντάζ που γινόταν. Όταν δημιουργήθηκε η κόκκινη ομάδα ο Γιώργος Κοψιδάς δεν με ήθελε και από το μηδέν πήρα 8 ψήφους. Δεν κατηγορώ μόνο τον Γιώργο. Αν ακολουθείς μια γραμμή, είσαι συνυπεύθυνος. Το βράδυ έκανε τραγικό κρύο. Ρούχα και παπούτσια ήταν πάντα βρεγμένα. Έχασα δέκα κιλά και πήρα παραπάνω. Στο ξενοδοχείο έτρωγα πίτσες και παγωτά», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε επίσης: «Ντυνόμουν πάντα έτσι, ήμουν από πάντα δακτυλοδεικτούμενος. Με έχουν εκφοβίσει γι’ αυτό που ήμουν. Δεν έχει να κάνει με το ντύσιμο, πάντα τους ενοχλούσε κάτι. Υπήρχαν παιδιά που έβλεπαν τη μανούλα και τον πατερούλη τους να κρίνουν το διαφορετικό και το έφερναν στο σχολείο αυτό. Στο σχολείο ήμουν ένα παιδάκι πολύ διαφορετικό, έχω περάσει πολύ δύσκολα. Στο σχολείο κρυβόμουν και άκουσα κάποτε μια συμμαθήτριά μου να λέει “ποιος νομίζει ότι είναι;”».

«Ο Περικλής ήθελε να τσακωθούμε μπροστά στις κάμερες»

Αντίθετα με όσα λέει ο ίδιος η Ανθής Σαλαγκούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον χαρακτήρα του αναφέροντας:

"Είναι αρκετά αυτά που δεν βλέπετε. Έχουμε μία κάμερα που γράφει 24 ώρες αλλά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν κάμερες γύρω σου. Μπορεί κάποια στιγμή να θες να πεις κάτι και φωνάζεις τις κάμερες. Εγώ δεν τις καλούσα τις κάμερες.

Αυτό για τον Τριαντάφυλλο το είπα όταν ήταν οι κάμερες μπροστά, αλλά μετά το σταμάτησα. Θα μπορούσα να σκεφτώ πολλά που θα άλλαζα, αλλά δεν έχει νόημα. Ήταν μία εμπειρία και κρατάω μόνο τα καλά κομμάτια.

Έχω επαφή με τη Σοφία, ήρθε κι έμεινε και στο σπίτι μου. Και με άλλους έχω μιλήσει, και με την Ασημίνα.

Δεν έχει γίνει κάτι σοβαρό με τον Περικλή. Φαινόταν ότι ήμασταν φίλοι και εγώ τον αισθανόμουν φίλο μου μέσα στο παιχνίδι. Στηριζόμουν πάνω του και είχα νιώσει πραγματική σύνδεση. Ο Περικλής δεν το αντιμετώπισε έτσι γιατί βγήκε και είπε ότι δεν ήμασταν ποτέ φίλοι.

Ένας από τους λόγους που ήρθα σε ρήξη με τον Περικλή ήταν επειδή ήθελε να τσακωθούμε μπροστά στην κάμερα και εγώ δεν ήθελα γιατί ένιωθα άβολα. Επειδή πραγματικά ένιωθα ότι ο Περικλής ήταν φίλος μου δεν ήθελα να τσακωθούμε on camera.

Δεν περίμενα την πρώτη μέρα, μόλις πάρει το κινητό του να ανεβάσει κάτι άσχημο για εμένα"