Survivor 4: Υποψήφιες προς αποχώρηση η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη

Με 8 ψήφους βγάλανε στον τάκο την Μαριάνθη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Υποψήφιες προς αποχώρηση η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα έκανε ένα σερί τριών νικών μετά το 7-7 και επικράτησε με 10-7, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της και ερχόμενη στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια.

Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Με 8 ψήφους βγάλανε στον τάκο την Μαριάνθη επικαλούμενοι οι περισσότεροι αγωνιστικούς λόγους!

Ο Παύλος Γαλακτερός από την άλλη, έχοντας το κολιέ της ατομικής ασυλίας, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη, όπως ήδη σας είχαμε αποκαλύψει από το πρωί!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ασημακόπουλος για Ντάφυ: "Είσαι παίκτης τελικού"

Τη δική του... κωλοτούμπα φαίνεται πως ετοιμάζει στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος στην κουβέντα του με τον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Τρίτης (30/3), του εξήγησε πως είναι παίκτης τελικού.

Η φράση αυτή του παίκτη της κόκκινης ομάδας τη στιγμή, που έχει «κατακεραυνώσει» ουκ ολίγες φορές τον τραγουδιστή, τόσο για τη συμβίωση στην καλύβα όσο και για την αγωνιστικότητά του. Επειδή, όμως, μπορεί να κατανοεί τη δημοτικότητά του, φαίνεται πως έκανε την κίνησή του να τον πλησιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν ο «Ντάφυ» είπε πως οι συμπαίκτες του, τον κορόιδευαν για το «ζέσταμα» στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος αρνήθηκε πως το έκανε. Συνέχισε, μάλιστα, να πλέκει το εγκώμιο στον Τριαντάφυλλο, αναφέροντας τα χαμένα του κιλά και τονίζοντας πως ελπίζει να γίνει καλά στην υγεία του, καθώς είναι «παίκτης τελικού».