Survivor 4 trailer 31/3: "Ξεμάλλιασμα" μεταξύ Νικολέτας και Μαριάνθης

"Για μαζέψου κουκλίτσα μου"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 31/3:

Βαρέσαμε... διάλυση! Αυτή η ατάκα νομίζω περιγράφει καλύτερα τις ημέρες μετά την ένωση των παικτών του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά το χθεσινό ειδικά επεισόδιο όλα φαίνεται ότι έχουν έρθει τούμπα. Από την μια μάθαμε για τον άσχημο τσακωμό που είχε ο Ασημακόπουλος με τον Κόρομι κι από την άλλη βλέπουμε στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω, πως η Ελένη Χαμπέρη μετά το συμβούλιο του νησιού βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...

Ο Παύλος Γαλακτερός που κατέκτησε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας την έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση κι εκείνη είναι πια πεπεισμένη - όπως λέει στην κάμερα - πως θα φύγει.

Κι από την παραλία των Κόκκινων και των Μπλε μεταφερόμαστε στον σημερινό στίβο μάχης. Έπαθλο επικοινωνίας και ξέρουμε ήδη ποιος θα καταφέρει να το κερδίσει, σας το έχουμε πει από το πρωί.

Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως θα δούμε μια απίστευτη ένταση με ειρωνείες και φωνές μεταξύ της Νικολέτας και της Μαριάνθης! Οι δυο κοπέλες θα μονοπωλήσουν όπως φαίνεται το ενδιαφέρον!

Και τέλος έχουμε φυσικά το συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα αποχωρήσει ένας παίκτης! Βρισκόμαστε στην διαδικασία που μιλάμε με τις πηγές μας (ώρα 11:17) και αναμένουμε να μάθουμε ποιο όνομα θα είναι αυτό που θα ανακοινώσει απόψε ο Γιώργος Λιανός. Οι ψηφοφορίες πάντα μας ζορίζουν λιγάκι από άποψη διαρροής αλλά ξέρετε πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω γι' αυτό, συντονιστείτε. Θα επιστρέψουμε.

Το σημερινό 31/3 trailer για το Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!