Survivor 4 - Spoiler: «Κόκκινοι και Μπλε κάνουν παρεάκια! Όπως Ηλίας με Τζέιμς και Νίκο»

«Αν φύγει ο Ντάφυ χαλάει το γλυκό. Είναι σαν να φεύγει η άχνη από τον κουραμπιέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler: «Κόκκινοι και Μπλε κάνουν παρεάκια! Όπως Ηλίας με Τζέιμς και Νίκο»

Ο Γιώργος Λιανός μέσω Άγιου Δομίνικου, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera για όσα συμβαίνουν στο Survivor 4, μετά την ένωση.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, η Κόκκινη ομάδα τσακώνεται συνέχεια ειδικά μετά την ένωση. Κάποιοι παίκτες έχουν έρθει κοντά με παίκτες της Μπλε και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται.

«Οι κόκκινοι πλακώνονται συνέχεια. Δεν τους έχει κάνει καθόλου καλό η ένωση. Αφού θέλει ο ζαχαροπλάστης να φτιάξει φράχτη και αρχίζουν τώρα να πετάνε παραγάδια. Δηλαδή αρχίζουν και κάνουν παρεάκια με κάποιους παίκτες των μπλε οι κόκκινοι...», ανέφερε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας «Ο Παππάς με τον Τριαντάφυλλο, ο Ηλίας με τον Τζέιμς και τον Νίκο».

Ενώ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Πιστεύω ότι θα μείνει ο Ντάφυ. Αν φύγει χαλάει το γλυκό. Είναι σαν να φεύγει η άχνη από τον κουραμπιέ».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τι θα δούμε απόψε 31/3 στο Survivor 4

Μετά το χθεσινό ειδικά επεισόδιο όλα φαίνεται ότι έχουν έρθει τούμπα. Από την μια μάθαμε για τον άσχημο τσακωμό που είχε ο Ασημακόπουλος με τον Κόρομι κι από την άλλη βλέπουμε στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω, πως η Ελένη Χαμπέρη μετά το συμβούλιο του νησιού βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...

Ο Παύλος Γαλακτερός που κατέκτησε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας την έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση κι εκείνη είναι πια πεπεισμένη - όπως λέει στην κάμερα - πως θα φύγει.

Κι από την παραλία των Κόκκινων και των Μπλε μεταφερόμαστε στον σημερινό στίβο μάχης. Έπαθλο επικοινωνίας και ξέρουμε ήδη ποιος θα καταφέρει να το κερδίσει, σας το έχουμε πει από το πρωί.

Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως θα δούμε μια απίστευτη ένταση με ειρωνείες και φωνές μεταξύ της Νικολέτας και της Μαριάνθης! Οι δυο κοπέλες θα μονοπωλήσουν όπως φαίνεται το ενδιαφέρον!

Και τέλος έχουμε φυσικά το συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα αποχωρήσει ένας παίκτης! Βρισκόμαστε στην διαδικασία που μιλάμε με τις πηγές μας (ώρα 11:17) και αναμένουμε να μάθουμε ποιο όνομα θα είναι αυτό που θα ανακοινώσει απόψε ο Γιώργος Λιανός. Οι ψηφοφορίες πάντα μας ζορίζουν λιγάκι από άποψη διαρροής αλλά ξέρετε πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω γι' αυτό, συντονιστείτε. Θα επιστρέψουμε.