Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Πόσα λεφτά έχει λάβει μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος

Έχει παραμείνει στο παιχνίδι 13 εβδομάδες

Survivor 4: Πόσα λεφτά έχει λάβει μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος
Survivor 01.04.2021 07:22
Από Youweekly Team

Τριαντάφυλλος, Ντάφυ, μορφή! Με κάτι τέτοια πια - κάποιοι - φωνάζουν τον γνωστό τραγουδιστή, ενώ κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν άλλου είδους λεξιλόγιο. Τέλος πάντων, το δεδομένο είναι ένα! Ο Τριαντάφυλλος παρά την πίεση που φαίνεται να έχει δεχθεί από τους συμπαίκτες του έχει καταφέρει να αντέξει στο Survivor κοντά στις 13 εβδομάδες και πάει για 14η...

Και φυσικά όπως όλοι γνωρίζουμε οι εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο πληρώνονται... αδρά! Με γρήγορους υπολογισμούς, λοιπόν, συλλέξαμε το ποσό που έχει ήδη καταχωρηθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του τραγουδιστή!

Η αμοιβή του Τριαντάφυλλου στο Survivor

Ξέρουμε - από κοντινό του άνθρωπο - πως έχει κάνει πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν όσον αφορά την αμοιβή του, κι έχει κυκλοφορήσει πως παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν κρατήσουμε αυτό το ποσό και βάλουμε δίπλα και τις 13 εβδομάδες που έχει μείνει στο νησί, ο Τριαντάφυλλος αυτή την στιγμή είναι πλουσιότερος κατά 78.000 ευρώ!

Επικοινώνησε με την σύζυγό του ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος σύζυγος

Από την Τρίτη (30/03) σας είχαμε ενημερώσει πως η οικογένεια του Ντάφυ είχε επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον Ατζούν ώστε να του εκφράσουν τα παράπονά τους για το γεγονός πως ο δικός τους άνθρωπος έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού, με τα όσα προβάλουν μέσα από το Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τριαντάφυλλος μετά τον τρολάρισμα στο ζέσταμά, που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/03), ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Τόσο που σκέφτηκε ακόμα και την αποχώρησή του από το ριάλιτι! Στο πλαίσιο αυτό πίεσε την παραγωγή να έρθει σε επαφή με την γυναίκα του και το παιδί του κάτι που έγινε.

Ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος τόνισε στην σύζυγό του πως η ψυχολογία του ήταν σε τραγική κατάσταση και ήθελε να αποχωρήσει! Η γυναίκα του τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράδιο Αρβύλα: «Δίκασαν» Τον Τριαντάφυλλο - «Είσαι για το "Αννίτα Κοίτα"»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η Βέλλη γύρισε από το Survivor και έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά»

Share